Η τραγική ιστορία της Σάμια Σαχίντ: Πρώτα τη βίασαν και έπειτα τη στραγγάλισαν... για λόγους τιμής

Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φώς της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μια Βρετανίδα με καταγωγή από το Πακιστάν.

Η 28χρονη Σάμια Σαχίντ άφησε την τελευταία της πνοή στο Πακιστάν σε ένα έγκλημα τιμής με δράστες τον πρώην σύζυγό της και συνεργό τον ίδιο της τον πατέρα. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η γυναίκα πριν την δολοφονία της με στραγγαλισμό είχε υποστεί βιασμό.

Η 28χρονη από το Μπράντφορντ, δολοφονήθηκε τον Ιούλιο στην επαρχία Πουντζάμπ και από τότε η υπόθεσή της διερευνάται από την αστυνομία.  Ο επικεφαλής της έρευνας δήλωσε ότι έχει καλέσει τη μητέρα και την αδερφή της να επιστρέψουν στο Πακιστάν, προκειμένου να διερευνήσει το ρόλο τους σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Η Σαμία Σαχίντ και ο πρώτος της σύζυγος

Τόσο ο πατέρας, όσο και ο πρώην σύζυγός της ελέγχονται από το δικαστήριο για το θάνατό της και έχουν ήδη συλληφθεί. Όπως αναδείκνυεται από την έρευνα, ο πρώην σύζυγός και ξαδελφός  της, Τσάουντρι Μουχαμάντ Σακέελ, στραγγάλισε την κοπέλα με το ίδιο το κασκόλ της. Ο πατέρας της Τσάουντρι Μουχαμάντ Σαχίντ, συνελήφθη με την κατηγορία της συνέργειας στο φόνο της κόρης του.

Η 28χρονη γυναίκα είχε επισκεφθεί την οικογένειά της, πριν αναφερθεί ως νεκρή, ενώ οι συγγενείς της υποστήριζαν ότι υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ο δεύτερος σύζυγός της, Σαγιέντ Μουχτάρ Καζίμ, υποστηρίζει ότι πρόκειται για έγκλημα τιμής, καθώς η οικογένειά της δεν ενέκρινε το γάμο τους. Από τις εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός της προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ νωρίτερα είχε υποστεί βιασμό.

Με τον δεύτερο σύζυγό της

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ