Story: «Έμεινα χήρος 1 μήνα μετά τον γάμο» - Η 20χρονη νύφη πέθανε από επιπλοκές επέμβασης στα δόντια!!!

Ο Cédric και η  Julie ερωτεύτηκαν μέσα από τη γνωριμία τους στο διαδίκτυο. Όταν συναντήθηκα από κοντά ήταν σαν να γνωρίζονταν χρόνια…

Πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι και αποφάσισαν να συζήσουν.  Ο  Cédric δεν άργησε να καταλάβει ότι η Julie ήταν ο έρωτας της ζωής του. Έτσι ό 36χρονος φούρναρης από το Βέλγιο της πρότεινε να την παντρευτεί.

Η 20χρονη Julie  είπε το «ναι» και έτσι ο γάμος έγινε πριν από ένα χρόνο. 

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια… 

Σχεδόν 20 μέρες μετά τον γάμο τους, και επειδή πονούσε το δόντι της, η νεαρή κοπέλα επισκέφθηκε τον οδοντίατρο.

Ο γιατρός της πρότεινε μια επέμβαση πολύ σοβαρή - να αφαιρέσει όλα της τα δόντια γιατί διαπίστωσε γενικευμένη ζημιά - και ότι θα της έβαζε μασελάκι. Πράγματι,  η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο, έκανε την επέμβαση και λίγο αργότερα αναχώρησε πιστεύοντας ότι όλα πάνε καλά. 

Άρχισε, όμως, να παραπονιέται για φρικτούς πονοκεφάλους. Η οικογένεια της νόμισε πως έφταιγε η αναισθησία, αλλά η κατάσταση της επιδεινώθηκε την επόμενη ημέρα.  Επέστρεψε στο νοσοκομείο όπου τελικά έπεσε σε κώμα, από το οποίο δεν συνήλθε ποτέ.

Λίγες μέρες αργότερα η καρδιά της έπαψε να χτυπά και κατέληξε.

Ο  Cédric  πια διηγείται με πόνο ότι ένα μήνα μετά τον γάμο του όλη η οικογένεια επέστρεψε στην ίδια εκκλησία για τη κηδεία της πολυαγαπημένης του γυναίκας...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ