Ο βουλευτής Κιλκίς της Χρυσής Αυγής "ζήτησε τον λόγο" από την Αστυνομία για ένα...σκίτσο με παιδιά!

Αίσθηση προκάλεσε η "ρατσιστική" ερώτηση ενός βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προς τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Αφορμή αποτέλεσε το παρακάτω σκίτσο, το οποίο δημοσίευσε η ΕΛ.ΑΣ. στον λογαριασμό της στο Twitter, συνοδεύοντας ανάρτηση για την προστασία των παιδιών στη θάλασσα.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας χαρακτήρισε την ανάρτηση ως «απαράδεκτη ενέργεια προπαγάνδας» από την Ελληνική αστυνομία και αναφέρει ότι «υιοθετεί πολιτικές θέσεις και προπαγανδίζει εμμέσως υπέρ της πολυπολιτισμικότητας».

«Στην εικόνα που αναρτήθηκε διακρίνονται τρία μικρά παιδιά να παίζουν σε παραλία, προφανώς της Ελλάδος. Το ένα από αυτά τα παιδιά είναι "σκουρόχρωμο". Αυτή η ενέργεια του αναρτήσαντος την εν λόγω φωτογραφία αποτελεί έμμεση και υποσυνείδητη προπαγάνδα αλλά και σαφέστατη θέση υπέρ της πολυπολιτισμικότητας και της μίξης των εθνών», αναφέρει ακόμη ο κ. Χατζησάββας.

Ο βουλευτής της ΧΑ ερωτά τον υπουργό Εσωτερικών ποιος είναι υπεύθυνος για αυτή την ενέργεια και από πού έλαβε τη σχετική εντολή όπως και «για ποιον λόγο εμπλέκει η κυβέρνηση την Ελληνική Αστυνομία σε τέτοιους είδους έμμεσες ή άμεσες προπαγανδιστικές ενέργειες, υπέρ ή κατά πολιτικών θέσεων».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ