O Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα είναι στο Star φέτος- Τι αποφάσισε και γιατί

Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας, από το ραδιόφωνο του Real FM.

«Δεν θα υπάρξει Ενικός στο κανάλι φέτος», ανέφερε ο Ν. Χατζηνικολάου, όταν ρωτήθηκε για το θέμα από ακροατή του ραδιοφωνικού σταθμού, ενώ αποκάλυψε πως είχε ζητήσει από το κανάλι, το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφαν να ήταν μόνο για την εκπομπή «Στον Ενικό» και όχι για την παρουσία του στα δελτία ειδήσεων του Star, καθώς αδυνατούσε να συνεχίσει λόγω κόπωσης.

 

Το αίτημά του έγινε δεκτό από τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού, ωστόσο «πώς να υπογράψουμε συμβόλαιο, για δύο μήνες;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ν. Χατζηνικολάου, προσθέτοντας πως για αυτόν τον λόγο δεν θα έχει τηλεοπτική στέγη φέτος.

 

«Δεν το βλέπω... Που να τον έχουμε τον Ενικό; Τέλη Ιουνίου τελείωσε συμβόλαιο μου με το Star. Για λόγους κόπωσης ζήτησα να μην είμαι στο δελτίο και να έχω μόνο την εκπομπή. Το δέχθηκε το κανάλι και τους ευχαριστώ πολύ. Τελικά δεν υπογράψαμε, πως να υπογράψουμε συμβόλαιο για 2-3 μήνες;» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ