Στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα η Μαίρη Χρονοπούλου: "Η καρδιά μου ίσως με έχει προδώσει"

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα η μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου Μαίρη Χρονοπούλου, με καρδιακά προβλήματα, χωρίς να γνωρίζει κανείς το παραμικρό για την εισαγωγή της.

Η είδηση έχει προκαλέσει ανησυχία σε όλους τους θαυμαστές και φίλους της μεγάλης πρωταγωνίστριας, η οποία ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα υγείας.

 

«Είμαι για μία ακόμα φορά στο νοσοκομείο, παιδί μου. Αυτή τη φορά, ίσως η καρδιά μου να με έχει προδώσει», εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα Freddo η ηθοποιός.

 

«Είχα ιλίγγους, πονοκέφαλο και άλλα συμπτώματα και αφού πέρασα από όλα τα ιδιωτικά νοσοκομεία, οι γιατροί κατέληξαν ότι πρέπει να βρεθώ εδώ, γιατί είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία», αναφέρει η Μαίρη Χρονοπούλου.

 

Η ηθοποιός εκμυστηρεύεται στην εφημερίδα ότι έχει στο πλευρό της καλούς και πιστούς φίλους που την φροντίζουν. Όσο για το αν φοβάται για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της:

 

«Τι να φοβηθώ καλέ μου; Έχω περάσει τόσα στη ζωή μου, ένα ακόμα δεν τρέχει τίποτα. Θα τα ξεπεράσω όλα. Και γράψε ότι δεν πεθαίνω ακόμα» λέει με το σαρκαστικό χιούμορ που την διακατέχει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ