Σάλος στη Βρετανία: 18χρονη έκανε πρόταση γάμου στον 60χρονο επιστάτη του σχολείου της (βίντεο, φωτό)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο ένα βίντεο που δείχνει μια 18χρονη να ζητά από τον 60χρονο επιστάτη του σχολείου που φοιτούσε να την παντρευτεί.

Η  Lisa Miller αποφάσισε να ζητήσει το «χέρι» του Jim Kerr στη Διεθνή Αεροπορική Επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στο Ayr την περασμένη Παρασκευή.

Ο ασυνήθιστος δεσμός του ζευγαριού έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολλούς χρήστες να χαρακτηρίζουν «αρρωστημένη» αυτή τη σχέση, μεταξύ των οποίων και η κόρη του 60χρονου.

"Πρόκειται για τον μπαμπά μου και είμαι 32 ετών, οπότε φαντάζεστε πώς νιώθει η οικογένειά μου για όλα αυτά. Δεν έχουμε πια καμία σχέση μαζί του", έγραψε η Alison Kerr στο Twitter, σχολιάζοντας το viral video που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το παράξενο ζευγάρι είναι μαζί από τον περασμένο Νοέμβριο και πλέον συγκατοικούν σε ένα προάστιο της Γλασκώβης.  Αν και υπήρχε ρομαντικό ενδιαφέρον από την αρχή της γνωριμίας τους, στο λύκειο όπου η κοπέλα φοιτούσε ως μαθήτρια και ο Kerr εργαζόταν ως επιστάτης, η σχέση τους προχώρησε μόνο μετά την αποφοίτηση της νεαρής. 

Ο 60χρονος άνδρας, που φέρεται να εγκατέλειψε τη γυναίκα του για τη 18χρονη, αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση της καλής του, όπως φαίνεται από το βίντεο που δημοσίευσε ένας σκωτσέζικος σταθμός. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ