Ο ηθοποιός Ewan McGregor χωρίς πρόβλημα δείχνει το πέος του στο σινεμά- Χαίρεται και ο μπαμπάς του

Οι θαυμάστριες του Ewan McGregor θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι ο διάσημος ηθοποιός που έχει παίξει σε ταινίες όπως το Moulin Rouge, Stars Wars και Big Fish, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το γυμνό.

 

Όπως αναφέρει το Esquire, ο McGregor έχει κάνει περισσότερες γυμνές σκηνές από οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό της κατηγορίας του.

 

Φαίνεται ότι το πέος του όχι μόνο έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις έχει κλέψει την παράσταση, όπως στις ταινίες Trainspotting, The Pillow Book, Velvet Goldmine και Young Adam.

Αν αναλογιστεί κανείς πόσες γυναίκες κάνουν γυμνές σκηνές στο Χόλιγουντ σε σχέση με τους άντρες, πρέπει να πούμε ένα μπράβο στον McGregor που δεν έχει κανένα πρόβλημα! Πολλές φορές έχει θιχτεί το θέμα του γυμνού στις ταινίες στο Χόλιγουντ, ειδικά λόγω του ότι πολλές είναι οι γυναίκες που εμφανίζονται γυμνές στις ταινίες, ενώ το γυμνό στους άντρες είναι σπάνιο φαινόμενο.

 

Όσο για την οικογένειά του, ούτε εκείνοι έχουν θέμα. Όπως αναφέρει το Refinery29, ο πατέρας του, του είχε γράψει κάποτε «Χαίρομαι που κληρονόμησε ένα από τα καλά μου χαρακτηριστικά».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ