Μεγκ Ράιαν και Τομ Χανκς: «Ξανά μαζί» έπειτα από 18 χρόνια

Έχουν περάσει 18 χρόνια από τότε που η Μεγκ Ράιαν και ο Τομ Χανκς βρέθηκαν μαζί στα πλατό πρωταγωνιστώντας στην ταινία «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» και τώρα ήρθε η ώρα να τους δούμε και πάλι μαζί.
 

Μάλιστα αυτή τη φορά, στην ταινία «Ιθάκη» θα δούμε και τις σκηνοθετικές ικανότητες της Ράιαν.

Ο Χανκς, με την συμμετοχή του στο «Ιθάκη», συναντάει για τέταρτη φορά την Ράιαν. Προηγήθηκαν οι ταινίες «Ο Τζο Ενάντια στο Ηφαίστειο» (1990), «Άγρυπνος στο Σιάτλ» (1993) και «Έχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας» (1998). Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια.

Η ιστορία, βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Πούλιτζερ Γουίλιαμ Σαρογιάν, «Η Ανθρώπινη Κωμωδία», εκτυλίσσεται σε μια μικρή πόλη στην Καλιφόρνια του 1942, όπου ένας έφηβος φιλοδοξεί να γίνει ο ταχύτερος «αγγελιοφόρος» μηνυμάτων και γραμμάτων με το ποδήλατό του, στην ιστορία. Η ζωή του αλλάζει όταν ξεκινά να παραδίδει γράμματα στους κατοίκους της πόλης του, στη διάρκεια του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου.

 

Η «Ιθάκη» έχει κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ και αναμένεται να βγει στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ