"Επίδοξος" εραστής ζήτησε από κοπέλα τα λεφτά του κεράσματος πίσω, όταν είδε πως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζε

Μια παράξενη ιστορία ενός αποτυχημένου φλερτ, προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας, η 18χρονη Abby Fenton,  διασκέδαζε στο Σέφιλντ όταν κάποιος την προσέγγισε και της προσέφερε ένα ποτό. Εκείνη δέχτηκε την προσφορά και αντάλλαξαν αριθμούς, πριν συνεχίσουν το βράδυ ξεχωριστά.

Η ίδια ανέφερε στην Mail Online:

«Ήμουν στο μπαρ και ετοιμαζόμουν να παραγγείλω ένα ποτό, όταν ήρθε κάποιος και μου είπε: «Θα σας παραγγείλω εγώ, είστε πανέμορφη και τα σχετικά»

Εγώ είπα ότι ήθελα κάτι με βότκα και λίγο αργότερα ανταλλάξαμε αριθμούς πριν φύγω από το μαγαζί μόνη μου».

Σε δύο εβδομάδες, η Fenton έλαβε ένα μήνυμα που έλεγε: «Γεια σου! Ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά μπορείς να μου δώσεις πίσω τις 6,50 λίρες;

Η 18χρονη απάντησε «Ποιος είναι;;; χαχαχα» και εκείνος συνέχισε: «Ο Liam που γνώρισες πριν από λίγες εβδομάδες, που σου κέρασα το ποτό. Θα μπορούσα να έχω πίσω τα λεφτά; Ευχαριστώ!

«Τελικά τον πλήρωσα αμέσως, ακόμη κι αν στην αρχή δεν είχα σκοπό γιατί θεώρησα πως ήταν τόσο θρασύς, αλλά μετά σκέφτηκα ότι ίσως τα χρειαζόταν», δήλωσε η Fenton.

«Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν καθόλου ο τύπος μου, αλλά απλά σκέφτηκα ότι όταν είσαι έξω κάποιοι αρέσκονται στο να σε κερνούν ποτά».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ