Ασύλληπτη αγριότητα: Τζιχαντιστές τους έσφαξαν και τους κρέμασαν ανάποδα από τσιγκέλια - Πολύ σκληρά στιγμιότυπα

Κατέγραψαν τα πάντα σε ένα video διάρκειας 12 λεπτών. Οι εκτελεστές φορούν λευκά και τα θύματα της χαρακτηριστικές πια πορτοκαλί στολές των αιχμαλώτων.

Η επιλογή του να δοθεί το συγκεκριμένο video στη δημοσιότητα στις 12 Σεπτεμβρίου μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι η πρώτη μέρα της γιορτής του Eid al-Adha, όταν οι μουσουλμάνοι γιορτάζουν το ότι ο Θεός σταμάτησε τον Αβραάμ από το να θυσιάσει τον γιο του και του έδωσε ένα αρνί να σφάξει.

Το video έχει τίτλο The Making of Illusion, η Δημιουργία της Αυταπάτης δηλαδή και θεωρείται πως δημοσιοποιήθηκε από κάπου στην περιοχή Ντέιρ εζ Ζορ της Συρίας. Το video ξεκινά με σκηνές από κατασκοπικές σειρές και ταινίες, μεταξύ των οποίων και οι Επικίνδυνες Αποστολές με τον Τομ Κρουζ, υπάρχουν επίσης φωτογραφίες του Πύργου του Άιφελ και σκηνές από το τι ακολούθησε την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, σκηνές από το Bataclan αλλά και από την επίθεση του Ιουλίου, ανήμερα της Ημέρας της Βαστίλης, στη Νίκαια της Γαλλίας.

Η συνέχεια είναι γεμάτη φρίκη. Εκτελέσεις ομήρων, οι δράστες της επίθεσης του Νοεμβρίου στο Παρίσι να εκπαιδεύονται και κυρίως η εκτέλεση ανδρών τους οποίους αποκαλούν "πράκτορες των Αμερικανών" δείχνει τους εκτελεστές του ISIS να κόβουν τους λαιμούς των αιχμαλώτων τους και να τους κρεμούν, ανάποδα, από τα τσιγκέλια που βρίσκονται στο χώρο!

Όλα αυτά ενώ το Iraqi News μεταδίδει πως τη Δευτέρα (12.09.2016) στη Μοσούλη οι τζιχαντιστές εκτέλεσαν οκτώ πολίτες. Τους έκλεισαν σε ένα μεταλικό κλουβί και τους έπνιξαν! Τους κατηγόρησαν πως συνεργάζονταν με την ιρακινή κυβέρνηση.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ