Τον φυλακίζουν για 100 χρόνια : Βίασε 3 κοριτσάκια 10-13 αφού τα κλείδωσε σε εκκλησία

O 21χρονος πλέον σήμερα Χάρισον Κινίουα από την Κένυα καταδίκασε σήμερα σε κάθειρξη 100 διώτι βίασε τρία κορίτσια, ηλικίας 10-13 ετών, αφού τα κλείδωσε προηγουμένως σε μια εκκλησία.

Ο Χάρισον, κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του στις 9 Δεξεμβρίου 2015 μέσα στην εκκλησία του χωριού Κανγκάρου. Τα τρία κορίτσια είχαν πάει στην εκκλησία για να επιστρέψουν τα καθίσματα που είχε δανειστεί η οικογένειά τους γ μια κηδεία.

Την απόφαση του δικαστή, Μάξγουελ Γκιτσέρου, για τον μέγεθος της ποινής των 100 ετών εξήγησε ο ίδιος λέγοντας :"Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα και ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει ποινή τέτοια που να είναι αποτρεπτική" για άλλους επίδοξους βιαστές. 

Ο κατηγορούμενος, που δεν είναι ιερωμένος, είχε παραστεί και αυτός στην κηδεία και κατόπιν ακολούθησε τα κορίτσια μέσα στον ναό. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των θυμάτων του, προσφέροντας τους τηγανιτές πατάτες.

Όμως εκείνα αφηγήθηκαν στους γονείς τους τα γεγονότα και από την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχαν κακοποιηθεί.

Ο Κινίουα αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε μια διένεξη που είχε με την οικογένεια. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι βίασε τις ανήλικες γιατί νόμιζε ότι ήταν "αρκετά ώριμες".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ