Είσαι γυναίκα Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις & γιατί με άλλα καθόλου πάλι

Τι χαρακτηρίζει τη γυναίκα Παρθένο ερωτικά και με ποια ζώδια ταιριάζει περισσότερο;
 

Έξυπνη, εργατική, συνεσταλμένη, μετριοπαθής, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις, η γυναίκα Παρθένος σίγουρα δεν είναι «εύκολη» υπόθεση για έναν άντρα. Με την παρατηρητικότητα και την εμμονή της στη λεπτομέρεια δεν της ξεφεύγει τίποτα, καταγράφει και κατηγοριοποιεί χαρακτήρες και συμπεριφορές, αναζητώντας συνεχώς τον κο Τέλειο γι’ αυτήν όχι για να τη βοηθά στις δουλειές ή τα μαστορέματα -αυτά μπορεί να τα κάνει μια χαρά μόνη της- αλλά για να σταθεί επάξια στο πλευρό της.

 

Οπότε, είναι δύσκολο να ξεγελαστεί και εύκολο να περιμένει για πολύ καιρό μέχρι να τον βρει. Στο μεταξύ διάστημα βέβαια μπορεί να συνυπάρξει με κάποιον που θα καλύψει αρκετές από τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Αν είσαι γυναίκα Παρθένος, δες παρακάτω με ποια ζώδια ταιριάζεις περισσότερο για ερωτική σχέση.

Κριός
Παρότι πιο «μπρουτάλ» για τα γούστα σου, ο άντρας Κριός ασκεί μια περίεργη έλξη πάνω σου, καθότι, ως γνήσιο αρσενικό, ξυπνά τη θηλυκή σου πλευρά, οπότε δεν αποκλείεται για ένα χρονικό διάστημα να καταφέρετε να συνυπάρξετε. Εν τούτοις, για να προχωρήσει περισσότερο η σχέση σας δεν είναι εύκολο, καθώς αυτός δεν μπαίνει εύκολα σε προγράμματα και καλούπια κι εσύ δεν μπορείς να λειτουργήσεις αυθόρμητα και χωρίς μέθοδο.

Ταύρος
Πρακτικός και γειωμένος, ο άντρας Ταύρος δείχνει μια πολύ καλή επιλογή για σένα, καθώς μπορεί να καλύψει αρκετές από τις ανάγκες σου, τόσο σε υλικό όσο και σεξουαλικό επίπεδο. Καταλαβαίνει την αναλυτική σου σκέψη, την εργατικότητα και την μεθοδική σου τακτική. Εκεί που ενδεχομένως να τα «χαλάσετε» είναι ο βαρύς χαρακτήρας του και η δυσκολία του να εκφράζει αυτά που νιώθει. Αλλά με τον καιρό και υπομονή από την πλευρά σου, θα γίνει πιο διαχυτικός

Δίδυμοι
Εύστροφος, σε συνεχή κίνηση και περίεργος, ο άντρας Δίδυμος μοιράζεται μαζί σου την ανάγκη να μαθαίνεις συνεχώς πράγματα και να εξελίσσεσαι και αυτό είναι ένα στοιχείο που σε ελκύει απίστευτα. Εν τούτοις, η εύκολη μεταβολή της διάθεσης ή της συμπεριφοράς του και η έλλειψη οργανωτικότητας που έχει με τον καιρό θα σε κουράσει. Από την άλλη, κι εσύ μπορεί να τον εκνευρίσεις με την εμμονή σου σε ένα σταθερό πρόγραμμα, οπότε δε θα πάει και πολύ μακριά η σχέση σας.

Καρκίνος
Ο άντρας Καρκίνος ξυπνά τη συναισθηματική σου πλευρά και παρότι εκ πρώτης όψεως δείχνετε αταίριαστοι, μιας κι εσύ είσαι της λογικής, σταδιακά μπορεί να αναπτυχθεί μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ σας που πιθανόν να εξελιχθεί σε σχέση ζωής. Άλλωστε είναι «νοικοκύρης», του σπιτιού και εκτιμά πολύ την τάξη και την καθαριότητά σου, όπως επίσης το ότι κι εσύ δεν είσαι των πολλών εξόδων και γλεντιών. Ενδέχεται να σε ενοχλήσει λίγο η κυκλοθυμία του, όπως κι αυτόν η κριτική σου αλλά με λίγη καλή θέληση από τους δύο θα ξεπεραστεί.


Λέων
Αν δεν έχεις κι εσύ πλανήτες στο ζώδιο του Λέοντα, ο συγκεκριμένος άντρας μάλλον είναι ακατάλληλος για σένα. Η ενόχληση που ενδεχομένως να νιώσεις από τη συνεχή αυτοπροβολή του, το θόρυβο γύρω από το άτομό του και την επίδειξη δύναμης ή ανωτερότητας, σταδιακά θα εξελιχθεί σε σφοδρή αντιπάθεια. Κι αυτός όμως, από ένα σημείο κι έπειτα, ίσως σε βρίσκει βαρετή, μίζερη ή μουντή. Άρα, η όποια σχέση σας θα λήξει σύντομα κι άδοξα.

Παρθένος
Είστε από τα λίγα ζώδια που κάνουν μεταξύ τους το ιδανικό ζευγάρι ενδεχομένως γιατί υπάρχει μια αλληλοκατανόηση και κοινοί κώδικες επικοινωνίας. Εκτός αυτού, μαζί του μπορείς να βγάλεις την πιο θηλυκή - αδύναμη πλευρά σου, αφού είναι πρόθυμος να σε στηρίξει, να αναλάβει όλα τα πρακτικά θέματα, δουλειές ή άλλες καθημερινές υποχρεώσεις. Το μόνο «κακό» με το οποίο ίσως έρθετε αντιμέτωποι είναι αυτό της «κριτικής» αλλά αν χωρίσετε αρμοδιότητες και αναλάβει ο καθένας το «πόστο» του στη σχέση, τότε μάλλον θα λειτουργήσει εποικοδομητικά.

Ζυγός
Σου αρέσει αρκετά ο άντρας Ζυγός γιατί είναι ευγενικός, φινετσάτος και κοινωνικός, αν και δεν πολυκαταλαβαίνεις πώς γίνεται να έχει ένα καλό λόγο για όλους και να κριτικάρει αυστηρά μόνο στυλιστικά ή εμφανισιακά ατοπήματα. Όμως για να διαρκέσει μια σχέση μεταξύ σας θα πρέπει εσύ να αναλάβεις πρωτοβουλίες, ίσως και τις «βρώμικες» δουλειές και να παίρνεις αποφάσεις, κάτι που έως ένα σημείο θα σε ευχαριστήσει γιατί θα έχεις το γενικό κουμάντο αλλά μπορεί και να σε κουράσει κιόλας. Εκτός αν έχει κι αυτός πλανήτες στην Παρθένο...

Σκορπιός
Το κοινό σας στοιχείο είναι το ψάξιμο κι η ανακάλυψη που ικανοποιεί την περιέργειά σας αλλά και τη φιλομάθειά σου. Η παρατηρητικότητα του άντρα Σκορπιού κι η δική σου λεπτομερειακή ανάλυση είναι ένας πολύ καλός συνδυασμός και μαζί μπορείτε να κάνετε θαύματα ως συνεργάτες ή φίλοι. Για ερωτική σχέση όμως, πέρα από τις έντονες σεξουαλικές εμπειρίες που θα ζήσεις μαζί του, ενδεχομένως να μην μπορείς να αντέξεις το συναισθηματικό βάθος, το πάθος ή την τάση του να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα.


Τοξότης
Αυτός ο συνδυασμός επίσης είναι ακατάλληλος για σχέση κι ενδεχομένως τον άντρα Τοξότη να τον βρίσκεις πολύ εκνευριστικό, εξ αιτίας της εφηβικής του επιπολαιότητας, της έλλειψης μέτρου και ορίων ή της ανεμελιάς του. Παρά το ότι η ταξιδιάρικη διάθεσή του και οι συχνές του εξορμήσεις στην ύπαιθρο θα σε ξεσηκώνουν, η καθημερινή συμβίωσή σας θα μπορούσε να σε τρελάνει. Κι αυτός όμως σε κάθε σου «απαγορευτικό» κανόνα ή κριτική θα αντιδρά άσχημα, καθώς θα θεωρεί ότι προσπαθείς να τον περιορίσεις ή να του επιβάλλεις μια τάξη, στερώντας του τον αυθορμητισμό.

Αιγόκερως
Με τον άντρα Αιγόκερω τα πράγματα θα κυλούν ήρεμα μιας και αυτός είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι έχει πρακτικό πνεύμα κι είναι ρεαλιστής. Επίσης, είναι υπεύθυνος, ώριμος, εργατικός και λάτρης της λεπτομέρειας, οπότε θα ήταν ιδανικός για σχέση μαζί σου. Είναι πιθανό πάντως να λείπει τελείως το συναίσθημα μεταξύ σας ή να μην εκφράζεται σε οποιαδήποτε μορφή, οπότε ίσως χρειαστεί να γίνεις εσύ πιο δοτική και διαχυτική για να τον ωθήσεις να βγάλει από μέσα του ό,τι νιώθει.

Υδροχόος
Ο άντρας Υδροχόος σε ελκύει αφάνταστα κυρίως λόγω του μυαλού του, των προχωρημένων ιδεών του και της ανεξάρτητης φύσης του. Κι αυτόν τον τραβάει η τάση σου για αυτονομία και η εξυπνάδα σου, οπότε δεν αποκλείεται να έρθετε πολύ κοντά σε κάποια φάση της ζωής σας. Ωστόσο, η «χαρά» σου δε θα κρατήσει για πολύ, καθώς θα διαπιστώσεις ότι όχι μόνο απέχει συνειδησιακά από την πρακτικότητα και την οργάνωση, αλλά και αντιφάσκει συχνά, αφού άλλα υποστηρίζει στις θεωρίες του κι άλλα κάνει.

Ιχθύες
Υπάρχει μια αμοιβαία έλξη με τον άντρα Ιχθύ, αφού αστρολογικά είναι απέναντί σου, κάτι που σημαίνει ότι ως ένα σημείο αλληλοσυμπληρώνεστε. Εσύ παίρνεις κάτι από την φαντασία και τον έντονο συναισθηματισμό του, αυτός κάτι από την λογική και τη διάθεση προσφοράς σου. Γι’ αυτό κι η όποια σχέση σας θα ξεκινήσει με πολύ φροντίδα, στοργή και αγάπη. Όμως το πιο πιθανό είναι να καταλήξει γρήγορα σε χωρισμό, αφού οι διαφορές σας είναι μεγάλες. Πόσο θα αντέξεις να κανονίζεις τα πάντα, να τον προσγειώνεις στην πραγματικότητα, να παρηγορείς και να κατανοείς τις υπερβολικές ευαισθησίες και τη χαοτική του συμπεριφορά;

 

ΠΗΓΗ: astrology.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ