Tραγικός θάνατος για διάσημο Βραζιλιάνο ηθοποιό - Πνίγηκε σε ποταμό την ώρα γυρισμάτων σαπουνόπερας

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της Βραζιλίας ενώ βρισκόταν σε γυρίσματα της σαπουνόπερας στην οποία πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 54χρονος Ντομίνγκο Μοντάγκνερ, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στο «Velho Chico», πνίγηκε στον ποταμό Σάο Φρανσίσκο στο βόρειο-ανατολικό κρατίδιο της Σεργκίπ.

 

Τη μοιραία στιγμή του δυστυχήματος, βρισκόταν με τη συμπρωταγωνίστριά του Καμίλα Πιντάνγκα, με την οποία είχαν πάει για κολύμπι, ενώ όπως δήλωσε η ίδια, τα ισχυρά ρεύματα του ποταμού έσυραν τον άτυχο ηθοποιό.

 

Όταν η ηθοποιός φώναζε για βοήθεια, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν την εντύπωση ότι το ζευγάρι έπαιζε σκηνές από τη γνωστή σειρά.

Ο τοπικός αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε: "Νόμιζαν ότι είχαν επιλέξει ένα ασφαλές σημείο για να κολυμπήσουν, αλλά αυτό είναι μια από τις πιο επικίνδυνες περιοχές στην πόλη της Κανίντε και συνήθως αποφεύγεται από τους ντόπιους."

 

Λίγο αργότερα, οι ομάδες διάσωσης ανέσυραν το σώμα του νεκρού ηθοποιού κάτω από το νερό, περίπου 300 μέτρα από το σημείο που κολυμπούσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ