Γιατί η Adele θα σταματήσει τις περιοδείες για τα επόμενα 10 χρόνια;

Να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του γιου της έχει αποφασίσει η Adele ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βάλει στην άκρη την καριέρα της. 

 Η κορυφαία βρετανίδα τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, «δεν θέλει να χάσει ούτε μια μέρα από το μεγάλωμα του γιου της και για το λόγο αυτό η καριέρα της θα μπει σε δεύτερη μοίρα».

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η διάσημη καλλιτέχνιδα για τα επόμενα 10 χρόνια θα σταματήσει να κάνει περιοδείες. «Το να μπαίνει από το ένα αεροπλάνο στο άλλο είναι πολύ χρονοβόρο και δεν της επιτρέπει να ζήσει μια ζωή με κανονικούς ρυθμούς. Έτσι για τα επόμενα χρόνια θα σταματήσει τις περιοδείες και θα ρίξει όλο της το βάρος στην ανατροφή του μονάκριβου γιου της».

 

Η παγκόσμια περιοδεία της ολοκληρώνεται τον Νοέμβριο και σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιεύματα, η ίδια είναι αποφασισμένη να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα.

Η βρετανίδα τραγουδίστρια βάζει φρένο, λοιπόν, για μια δεκαετία στις περιοδείες καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην ανατροφή του γιου της Angelo που, όπως αποδεικνύεται, είναι σημαντικότερος από την καριέρα της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ