Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το Gida resort του Καμμένου και οι 5 μαντινάδες του Θεοδωράκη έκαναν τους πολιτικούς πιο "χαριτωμένους"

Με γερή δόση χιούμορ συνοδεύονται πλέον τα πολιτικά σχόλια για τα βοσκοτόπια στην Ιθάκη που ο κ. Καλογρίτσας έθεσε ως εγγύηση για τον έλεγχο του «πόθεν έσχες» του αφού κέρδισε στον πλειστηριασμό μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Το Σάββατο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για «Gida resort», σχολιάζοντας μέσω Twitter τις αποκαλύψεις για το πόθεν έσχες του επιχειρηματία και κουμπάρου του.

Χαρακτηριστική, επίσης, ήταν η αντίδραση του πρώην κοινοτάρχη Περαχωρίου Ιθάκης, Χρήστου Σκληρού, ο οποίος ξέσπασε σε γέλια όταν πληροφορήθηκε από δημοσιογράφο του Alpha ότι η συγκεκριμένη έκταση μπήκε ως εγγύηση για τις τηλεοπτικές άδειες.

Το όλο σκηνικό ήρθε να συμπληρώσει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος ανάρτησε στο Facebook ορισμένες από τις μαντινάδες που του έστειλαν Κρητικοί για την υπόθεση με τα βοσκοτόπια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ