Αυτή είναι η παγκόσμια λίστα του FBI με τους 10 most wanted - Οι χειρότεροι καταζητούμενοι εγκληματίες!

Αυτοί οι άνθρωποι είναι κορυφαίοι, σκληροπυρηνικοί εγκληματίες, που έχουν διαπράξει ειδεχθή και κατά συρροήν εγκλήματα και τους οποίους η αμερικανική αστυνομία καταζητεί πάση θυσία.

 

Δεν είναι και... μικρό πράγμα να μπεις στην λίστα FBI Ten Most Wanted Fugitives. Μόνο 500 άνθρωποι το έχουν καταφέρει από το 1949, την εποχή που ο δαιμόνιος πρόεδρος Έντγκαρ Χούβερ με τη συνδρομή του William Kinsey Hutchinson την επινόησε για να στριμώξει τους «σκληρούς».

 

Eduardo Ravelo:

Ο capo (αρχηγός) του Barrio Azteca, μιας από τις μεγαλύτερες συμμορίες των καρτέλ ναρκωτικών του Μεξικού, με γιγαντιαία δράση στις ΗΠΑ. Ναρκωτικά, απάτες, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δεν συμμαζεύεται, είναι ο hitman του φοβερού και τρομερού Vicente Carrillo Fuentes. Ίσως έχει κάνει πλαστική επέμβαση και πιθανώς αλλοίωσε τα δακτυλικά του αποτυπώματα. Ο Tablas οπλοφορεί θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος.

 

Robert W. Fisher:

Το 2001 είχε τη φαεινή ιδέα να σκοτώσει τη γυναίκα του και τα δύο του παιδιά και μετά να ανατινάξει το σπίτι στο Scottsdale, Arizona. Είναι καρδαμωμένος τύπος, σπορτίφ, κυνηγός και ψαράς. Του αρέσει να μασάει καπνό. Θεωρείται πως κουβαλάει μαζί του πολλά «σιδερικά».

 

 

Shanika S. Minor:

Η μόνη γυναίκα που είχε το θλιβερό προνόμιο να βρίσκεται σε αυτή τη μαύρη λίστα. Αν και συνελήφθη την 1η Ιουλίου 2016, το FBI την έχει ακόμη στη λίστα! Η Σανίκα είχε τη φαεινή ιδέα να σκοτώσει την 23χρονη γείτονα και συμμαθήτριά της, εννέα μηνών έγκυο (θα γεννούσε μέσα στην επόμενη εβδομάδα) μπροστά στα δύο της μικρά παιδιά. Δεν πρόλαβαν καν να σώσουν το ετοιμόγεννο έμβρυο. Ο λόγος; Την ενοχλούσε η μουσική που ήταν δυνατά!

 

William Bradford Bishop, Jr.:

Ο σοφολογιώτατος κύριος Bishop έχει πτυχίο στις Αμερικανικές σπουδές από το Yale και μάστερ στην Ιταλική γλώσσα από το Πανεπιστήμιο του Βερμόντ. Αυτό δεν τον εμπόδισε να χτυπήσει μέχρι θανάτου τη σύζυγο του (ετών 37), τη μητέρα του (ετών 68), και τους τρεις γιούς του (ηλικίες 5, 10 και 14), το Μάρτιο του 1976. Σαν κύριος, μετέφερε τα πτώματα από το Μέριλαντ στην Κολούμπια, τα έβαλε πρόχειρα σε λάκκο και έβαλε και φωτιά. Έχει χρόνιες αυπνίες, είναι καταθλιπτικός και έχει βίαια ξεσπάσματα. Πίνει μπόλικο ουίσκυ και κρασί και γουστάρει peanuts.

 

Alexis Flores:

Ο τεχνίτης από την Ονδούρα καταζητείται γιατί απήγαγε βίασε και σκότωσε την πεντάχρονη Iriana DeJesus στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, τον Ιούλιο 2000. Περιπλανώμενος και άστεγος, παράνομος μετανάστης και παραβατικός, ο Flores στραγγάλισε τη μικρή αφού την βίασε ανηλεώς, την τύλιξε σε κουρέλια και την πέταξε στα σκουπίδια.

 

Yaser Abdel Saeed:

Ο Αιγύπτιος ταξιτζής από το Σινά (γεν. 27 Ιανουαρίου 1957) δολοφόνησε με πολλαπλά πλήγματα όπλου τις έφηβες κόρες του στο σπίτι τους στο Irving, Texas, τον Ιανουάριο 2008. Τέρας αυταρχισμού, δολοφόνησε εν ψυχρώ την Amina 18 και τη Sarah 17 ετών γιατί δεν τηρούσαν τους «σωστούς κανόνες». Καπνίζει Marlboro Lights 100άρια, αγαπάει τα σκυλιά, ιδίως τους γερμανικούς ποιμενικούς και φοράει γυαλιά ηλίου πάντα, ακόμη και σε κλειστούς χώρους. Είναι επικίνδυνος και θεωρείται πως θα ψάξει κονέ με άλλους Αιγύπτιους.

 

"Ye-Ye", Luis Macebo, Luis M. Macedo:

Μέλος της άγριας συμμορίας Latin Kings, ο Macedo δολοφόνησε ένα 15χρονο αγόρι στο Σικάγο το 2009. Μαζί με άλλα μέλη, τον έδειραν μέχρι θανάτου, τον πυροβόλησαν και τον έκαψαν - γιατί αρνήκε να τους δείξει ένα τατουάζ-σήμμα της συμμορίας.

 

Jason D. Brown, Derek Brown:

Καταζητείται για ένοπλη ληστεία μετά φόνου στο Phoenix, Arizonaτο Νοέμβριο 2004. Σκότωσε τον φρουρό ενός τεθωρακισμένου οχήματος και έφυγε με τα λεφτά. «Μορφωμένο» και κοσμοπολίτικο παιδί. Μιλάει γαλλικά, έχει σπουδάσει International Business, παίζει γκολφ και γουστάρει σκάφη, κλαμπ και άλλα τέτοια χαϊλίκια.

 

Fidel Urbina:

Έδειρε και βίασε μια γυναίκα το Μάρτιο του 1998. Βγήκε με εγγύηση και έδειρε βίασε και στραγγάλισε μια δεύτερη γυναίκα τον Οκτώβριο του 1998. Βρήκαν το σώμα της μέσα σε καμμένο όχημα.

 

Victor Manuel Gerena:

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη σεκιουριτάς καταζητείται για την ένοπλη ληστεία 7 εκατομμυρίων δολλαρίων από μια εταιρεία security στο Connecticut το 1983. Απείλησε τους φρουρούς με όπλο, τους έδεσε και τους έκανε ένεση με αναισθητικό...

 

ΠΗΓΗ: nypost.com

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ