Ανατροπή στους πίνακες της AGB για Παπαδάκη, Τσιμτσιλή & Καινούργιου: Ποια εκπομπή έπεσε 26,6 μονάδες;

Δεύτερη μέρα στην αρένα για τους πολύ πρωινούς μονομάχους και το αποτέλεσμα του αγώνα που έδωσαν για να κερδίσουν τους τηλεθεατές παρουσιάζει σημαντικές διαφοροποιήσεις από αυτό της πρεμιέρας.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αύξησε τα ποσοστά του στο σύνολο και έφτασε εύκολα στην κορυφή με ποσοστό 31,2%! Στο δυναμικό κοινό παρουσίασε μικρή υποχώρηση και έκλεισε με 19,2%. Ο ενημερωτικός του αντίπαλος, η Πρώτη Γραμμή του ΣΚΑΪ, έμεινε σχεδόν στα ίδια επίπεδα στο σύνολο (24,6%), αλλά παρουσίασε μια εντυπωσιακή πτώση στο δυναμικό κοινό από την πρώτη ώρα που παίζει μόνη της, έως την τελευταία. Συγκεκριμένα, το δίδυμο Λυριτζής – Οικονόμου ξεκινά στις 06:00 με ποσοστό 30,6% και καταλήγει στις 10:00 στο 4%!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, από τη δεύτερη μάχη της με την Κατερίνα Καινούργιου, βγήκε νικήτρια με ποσοστό στο σύνολο 14,7% και 22,3% στο δυναμικό κοινό. Το Happy Day άγγιξε μετά τις 09:00 το 29,8% -το υψηλότερο νούμερο στο δυναμικό της πρωινής ζώνης χθες. Το «Φτιάξε καφέ να στα πω» πάλεψε με μια …καινούργια Κατερίνα – ευχάριστη έκπληξη στο τιμόνι και συγκέντρωσε 6,6% και 7,5% σε σύνολο και δυναμικό αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ