Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Υπόθεση εξαφάνισης Μπεν: Εδώ θα σκάψουν οι Βρετανικές αρχές για το αγόρι που χάθηκε πριν από 25χρονια

Στην Κω θα επιστρέψουν οι βρετανικές Αρχές, με σκοπό να εντοπίσουν τα οστά του μικρού Μπεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, οι έρευνες θα επικεντρωθούν σε έναν ελαιώνα που βρίσκεται κοντά στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια του μικρού στο νησί.

Ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου δήλωσε ότι οι αστυνομικοί επικοινώνησαν μαζί του, προκειμένου να πάρουν την απαιτούμενη άδεια για να πραγματοποιήσουν την έρευνα.

«Με πήραν πρόσφατα και με ρώτησαν αν θα μπορούσαν να ερευνήσουν στο οικόπεδο μου. Ζήτησαν άδεια για να σκάψουν. Προφανώς συμφώνησα. Δεν νομίζω όμως ότι θα βρουν τον μικρό Μπεν. Ελπίζω να είναι ζωντανός και η μητέρα του να τον ξαναβρεί. Θα ήταν υπέροχο να συμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Stefano Troumouhis στην βρετανική «Daily Mirror»

Μπορεί η μητέρα του Μπεν να μην σταμάτησε στιγμή να ψάχνει το -25 χρόνια- αγνοούμενο γιο της, ωστόσο η ιστορία απασχόλησε ξανά τις Αρχές, μετά τους νέους ισχυρισμούς ότι ο μικρός Μπεν ενδέχεται να καταπλακώθηκε από έναν εκσκαφέα και να βρήκε τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ