Προκαλούν τα rich kids της Σιγκαπούρης: Οδηγούν τα αυτοκίνητά τους… γυμνά & ποστάρουν φώτο με σαμπάνιες

Η Σιγκαπούρη θεωρείται ως η «γη με τα πιο ακριβά πράγματα», το πιο ακριβό μέρος για να ζει κάποιος στον πλανήτη και η περιοχή όπου ζουν οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι.

Έτσι δεν προκαλεί μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι κάποια από τα παιδιά της Σιγκαπούρης κάνουν την πιο πολυτελή ζωή στον κόσμο. Τα αριστοκρατικά, πανάκριβα αυτοκίνητά τους, τα ατελείωτα μετρητά και η χλιδάτη ζωή τους, κάνουν τους πλούσιους νέους άλλων χωρών να μοιάζουν φτωχοί μπροστά τους.

Ένας λογαριασμός που έχει δημιουργηθεί στο Instagram και προβάλλει εικόνες από τη ζωή τους αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Σιγκαπούρη είναι η παιδική χαρά του εκατομμυριούχου». Και δεν είναι, μπορεί να πει κανείς, υπερβολή.

Η βρετανική Sun παρουσιάζει μερικές από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ίδιοι οι πλούσιοι γόνοι της Σιγκαπούρης όπου μεταξύ άλλων κολυμπούν στα μετρητά πάνω στο κρεβάτι τους ή οδηγούν γυμνοί τα αυτοκίνητά τους. Το να κάνουν μπάνιο στη σαμπάνια είναι επίσης ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός πλουσιόπαιδου που είναι ξαπλωμένο μπρούμυτα στο κρεβάτι του και καλύπτεται με δεκάδες δολάρια.

Εντωμεταξύ, μια άλλη νεαρή οδηγεί το πολυτελές της αυτοκίνητο στην πόλη φορώντας μόνο το άρωμά της. Γιατί; Επειδή μπορεί! Πάρτυ και βουτιές σε πισίνες είναι πολύ συνηθισμένα.

Φυσικά οι πλούσιοι γόνοι δεν διστάζουν να δείξουν και την τεράστια γκαρνταρόμπα τους με τα πολύ ακριβά παπούτσια, ρούχα και τις τσάντες τους. Όλα επώνυμα, όπως τους... αρμόζει.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ