Θλιβερό story of the day: H 25χρονη καλλονή blogger Anna νικήθηκε από τον καρκίνο 1 μέρα πριν τον γάμο της

Η  Anna Swabey από το Ηνωμένο Βασίλειο επρόκειτο να παντρευτεί τον 26χρονο Andy Bell μετά από μια σχέση περίπου ενός έτους. 

Όμως, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τόσο ραγδαία, ώστε δεν πρόλαβε και η άτυχη κοπέλα έφυγε από τη ζωή, μόλις μία μέρα από τον προγραμματισμένο γάμο.

Έχοντας γύρω της την οικογένειά της, η νεαρή blogger πέθανε στο σπίτι της, ενώ το θλιβερό νέο ανακοίνωσαν οι δικοί της άνθρωποι, μέσω των κοινωνικών δικτύων γράφοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook: «Ανάμεσα στη θλίψη μας, είμαστε τόσο περήφανοι για το θάρρος της, το πνεύμα της και την αποφασιστικότητα που έδειξε σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς της. Εάν ποτέ θα υπήρχε ένα άτομο για να μας δείξει πώς πρέπει να ζούμε, αυτή είναι η Anna Louise Swabey, το όμορφο, γενναίο κορίτσι μας».

Η δημοσίευση έγινε viral & προκάλεσετη συμπαράσταση εκατοντάδων ανθρώπων ενώ αργότερα έγιναν γνωστές λεπτομέρειες από τη ζωή της. Η 25χρονη διαγνώστηκε για πρώτη φορά με τον πολύ σπάνιο όγκο στον εγκέφαλο, γνωστό ως αναπλαστικό αστροκύτωμα, τον Ιανουάριο του 2015.

Οι γιατροί τής είχαν δώσει λίγα χρόνια ζωής, αλλά εκείνη «έφυγε» νωρίτερα. Πριν το θάνατό της, είχε αφιερώσει τη ζωή της στη φιλανθρωπία, συμβάλλοντας στη συγκέντρωση σχεδόν 80.000 λιρών για την έρευνα για τον όγκο στον εγκέφαλο.

Αυτό που προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη θλίψη σε όλους είναι ότι δεν πρόλαβε καν να ζήσει την ωραιότερη μέρα της ζωής της, το γάμο της, όπως τον είχε ονειρευτεί. Τα είχε σχεδιάσει όλα, αλλά η ασθένειά της τη νίκησε μια μέρα νωρίτερα. Αν και ο σύντροφός της γνώριζε ότι δεν θα τα καταφέρει για πολύ, ήθελε να την κάνει ευτυχισμένη έστω και για λίγα χρόνια όπως είχε πει. Τελικά δεν πρόλαβε...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ