Και το όνομα αυτής ''Allo''! H νέα messaging εφαρμογή της Google είναι... άλλο πράγμα

H νέα εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων για φορητές συσκευές της Google ονομάζεται Allo και είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούν μεταξύ τους
 

Η εφαρμογή, είναι διαθέσιμη για iOS και Android συσκευές και με μία πρώτη ματιά προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, όπως αυτοκόλλητα και emoticons, αλλά και τη δυνατότητα να «ζωγραφίζει» ο χρήστης πάνω σε εικόνες -όπως στο Snapchat. Επιπλέον, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ρύθμιση σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης και να επιλέξει για πόσο καιρό θέλει να κρατήσει τα μηνύματα μέχρι αυτά να διαγραφούν.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι το Google Assistant ή πιο απλά ο “ψηφιακός βοηθός της Google” ο οποίος επιτρέπει στο χρήστη να “συνομιλήσει” μαζί του και να του ζητήσει να κάνει προτάσεις για εστιατόρια, να δώσει οδηγίες πλοήγησης, να παρουσιάσει φωτογραφίες, να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον καιρό, να αποθηκεύσει δεδομένα ή ακόμα και να δώσει εντολή στο smartphone για διάφορες εργασίες που μπορούν να γίνουν στο Android. 
Αυτές οι ενέργειες μπορούν ακόμα να πραγματοποιηθούν και σε ομαδικές συνομιλίες, «σύροντας» το Google Assistant στη συζήτηση για άμεσες προτάσεις ή πληροφορίες.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν τελικά η Google με το Allo, καταφέρει να θα καταφέρει να πετύχει στην αγορά των εφαρμογών μηνυμάτων μιας και στο παρελθόν οι προσπάθειες της δεν ήταν πετυχημένες…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ