Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο των Brandgelina: Δεν χάρηκα καθόλου - Λυπάμαι για τα παιδιά τους

Η Τζένιφερ Ανιστον γιόρτασε όταν έμαθε για το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί; Μια πηγή απάντησε στο ερώτημα που όλοι θέτουν.

Η είδηση προκάλεσε την αίσθηση μιας βόμβας και έκανε τον γύρο του κόσμου. Αρχισαν μάλιστα όλα τα βλέμματα να στρέφονται στην Τζένιφερ Ανιστον, την οποία ο Πιτ εγκατέλειψε για να ζήσει με την Τζολί. Τι συμβαίνει με τη διάσημη Ανιστον, η οποία ζει πλέον με τον Τζάστιν Θερού;

Μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην ηθοποιό μίλησε στο σάιτ HollywoodLife.com και δήλωσε ότι η Ανιστον δεν γιόρτασε καθόλου με την ανακοίνωση του διαζυγίου.

«Η Τζένιφερ θέλει να την αφήσουν έξω από αυτή την ιστορία γιατί έχει αλλάξει ζωή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ευχαριστημένη με το διαζύγιο του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, αλλά αυτό είναι γελοίο. Η Τζένιφερ λυπάται για τα παιδιά. Ξέρει τι σημαίνει να παίρνεις διαζύγιο. Οι γονείς της πήραν διαζύγιο και αυτό την αναστάτωσε φοβερά. Δεν θα ήθελε το διαζύγιο να έχει το ίδιο αποτέλεσμα πάνω στα παιδιά του Μπραντ Πιτ», δήλωσε, ανώνυμα, η πηγή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ