Βίντεο: Συγκλονίζει το γράμμα ενός 6χρονου στον Ομπάμα για τον μικρό Ομράν

Συγκλονίζει το γράμμα που έστειλε ο 6χρονος Alex από την Νέα Υόρκη στον Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, στο οποίο του ζητά να βοηθήσει τον μικρό Ομράν από τη Συρία.

Η φωτογραφία του μικρού Ομράν να κάθεται αιμόφυρτος σε κάθισμα ασθενοφόρου μετά από έναν αεροπορικό βομβαρδισμό στο Χαλέπι συγκλόνισε τον κόσμο και φαίνεται ότι δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον 6χρονο Alex.

 

Στο γράμμα που έστειλε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ το αγοράκι μεταξύ άλλων ζητούσε να τον βοηθήσει να φέρει τον μικρό Ομράν στο σπίτι του.

 

«Μπορείς να τον πάρεις και να τον φέρεις στο σπίτι μου; Θα σας περιμένουμε με σημαίες, λουλούδια και μπαλόνια. Θα του δώσουμε οικογένεια και θα είναι ο αδερφός μας. Παρακαλώ πείτε του ότι ο αδελφός του θα είναι ο Άλεξ ο οποίος είναι ένα ευγενικό παιδί, όπως είναι ο ίδιος. Η Catherine, η μικρή μου αδελφή θα του μαζεύει πεταλούδες.

Μια που δεν έχει παιχνίδια η Catherine θα μοιραστεί μαζί του τον κούνελό της. Θα μοιράζομαι το ποδήλατό μου και θα του μάθω πως να το οδηγεί. Θα του μάθω μαθηματικά. Και θα μπορεί να μυρίζει και το lip gloss της Catherine το οποίο είναι πράσινο. Δεν αφήνει κανέναν να το αγγίξει

 

Σας ευχαριστώ πολύ. Σας περιμένω με ανυπομονησία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ