Γιάννης Μπουτάρης: Oι celebrities που θαύμασαν την συλλογή του με κιτς αντικείμενα!

 Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης έχει πολλά και κρυφά ταλέντα, ασχολίες και χόμπυ! 

Ένα από αυτά που δεν το ήξερε ο κόσμος είναι και η αγάπη του και το πάθος του  για τα κιτς αντικείμενα και εδώ και πολλά χρόνια κάνει συλλογή από αυτά. Η συλλογή του μάλιστα είναι τόσο ενδιαφέρουσα και τόσο μεγάλη που απο χθες εκτίθεται σε γκαλερί στην Αθήνα.

Χθες πολλοί ήταν οι διάσημοι φίλοι του δημάρχου που έσπευσαν στα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο: “Το χάος των αναμνήσεων”.

Η συλλογή του Γιάννη Μπουτάρη περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων: ένα πλήθος από αντικείμενα που απεικονίζουν ζώα (πορσελάνινα, πλαστικά, ξυλόγλυπτα, σκαλισμένα σε μάρμαρο)· πορτρέτα πολιτικών αρχηγών τυπωμένα σε κούπες· ήρωες της ελληνικής μυθολογίας· μπούστα γυναικών και ημίγυμνες κοπέλες σε ερωτικές πόζες· αγωνιστικά αυτοκίνητα· δεκάδες αναπτήρες· ζωγραφιστά πιάτα, τασάκια, λυχνάρια· ρολόγια τσέπης και χειρός· κούκλες ματριόσκα· ευφάνταστα διακοσμημένες φιάλες ποτών· τσαγιέρες με λεοπάρ σχέδια· και μια μεγάλη ενότητα με μπιμπελό από διάφορες πόλεις, περιοχές και χώρες, στις οποίες ταξίδεψε ο δήμαρχος τα τελευταία 30 χρόνια!

"Μου άρεσε η ασχήμια. Γιατί η ασχήμια είναι το αντίθετο της ομοφιάς" είπε χθες στην εκπομπή la-biri biri

 

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ