To eirinika αγαπάει το βιβλίο: Κερδίστε το "Λευκές σελίδες για άναρχα όνειρα" της Μαριάνθης Ντεβάκη

Διεκδικήστε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Λευκές σελίδες για άναρχα όνειρα" της Μαριάνθης Ντεβάκη, προσφορά των εκδόσεων Λυκόφως. Για να πάρετε μέρος στείλτε mail με τα πλήρη στοιχεία σας(Όνομα, διεύθυνση, ΤΚ, τηλέφωνο) και την ένδειξη του συγκεκριμένου διαγωνισμού στην ηλεκτρονική διεύθυνση eirinika.contest@gmail.com.

 

Ένα μυθιστόρημα για τη σύγχρονη Ελλάδα που βουλιάζει στην κρίση και τους ανθρώπους που αναζητούν στηρίγματα στη συνύπαρξη και τα όνειρα, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως. Πρόκειται για το μυθιστόρημα της Μαριάνθης Ντεβάκη «Λευκές σελίδες για άναρχα όνειρα».

Στην Ελλάδα της βαθιάς κρίσης και στον κλοιό του οικονομικού πολέμου, οι άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους, με μοναδικό τους σύμμαχο την υπέρβαση των ονείρων τους, που τα είδαν να γκρεμίζονται βίαια, αλλά οφείλουν να τα ζωντανέψουν για να μείνουν κι εκείνοι όρθιοι.

 

Εκτυλίσσεται αβέβαιη η καθημερινότητα των ανθρώπων, πειραματίζεται όμως με τόλμη με τον έρωτα και περιπλέκεται με οράματα και παραμύθια, την ίδια στιγμή που αγωνίζονται  να παραμερίσουν φόβους και ενοχές και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις για να αλλάξουν τη ζωή τους. Βασανίζονται από αναπάντητα ερωτήματα, ψάχνουν για λύσεις, αναβιώνουν τις ελπίδες που έχουν χαθεί και χτίζουν δειλά-δειλά τα όνειρά τους μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης και της στέρησης, χωρίς ενδοιασμούς και με ανατρεπτικές ιδέες.

Η Μαρίνα, που προσπαθεί μέσα σε αντίξοες καταστάσεις να μεγαλώσει τις κόρες της, αναζητά ένα αποκούμπι στον Άγγελο, έναν γήινο άγγελο, που έχει χάσει τη δική του Μαρίνα. Η κρίση και οι δυσκολίες της καθημερινότητας φαίνεται πως τους ενώνουν, αλλά δύο καλά κρυμμένα μυστικά απειλούν να αφήσουν λευκές τις νέες σελίδες της ζωής τους.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Λευκές σελίδες για άναρχα όνειρα
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Μαριάνθη Ντεβάκη
ISBN: 978-618-5095-17-8
ΣΕΛΙΔΕΣ: 178
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:     14*21
ΤΙΜΗ 12 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ