Η αγκαλιά της Μισέλ Ομπάμα στον Τζορτζ Μπους - Πώς δημιουργήθηκε η φιλία μεταξύ τους

Ένα διαφορετικό στιγμιότυπο τράβηξε τα βλέμματα όλων κατά τα εγκαίνια του Εθνικού Μουσείου Αφροαμερικανικής Ιστορίας στις ΗΠΑ.

Το "παρών"  στην εκδήλωσε έδωσε τόσο ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ, όσο και το αμέσως προηγούμενο προεδρικό ζεύγος, ο Τζορτζ Μπους Τζούνιορ με τη σύζυγό του, Λόρα. Και ήταν μια καλή ευκαιρία για να διαπιστωθεί για μία ακόμα φορά η σχέση φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο ζευγαριών, και ιδιαίτερα μεταξύ της Μισέλ Ομπάμα με τον πρώην πρόεδρο., με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να αγκαλιάζει τον Τζορτζ Μπους.  

Τα τελευταία οχτώ χρόνια, οι δύο τους γίνονται ολοένα και πιο φιλικοί μεταξύ τους, σημειώνει το CNN. Οι δυο τους γνωρίστηκαν κατά την πρώτη ορκωμοσία του Προέδρου Ομπάμα και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για τις οικογένειές τους. Έκτοτε, σε δημόσιες εκδηλώσεις, συχνά κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον, γελώντας ή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, όπως στην εκδήλωση μνήμης για τους αστυνομικούς που σκοτώθηκαν σε επίθεση στο Ντάλας τον περασμένο Ιούλιο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ