Brad Pitt: Δεν πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας του & ιδού η πρώτη επίσημη ανακοίνωσή του μετά το διαζύγιο!

Ο Brad Pitt όπως έχει γίνει γνωστό, βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μετά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Angelina Jolie.

Βασικό αίτημα της ηθοποιού, είναι να κρατήσει την πλήρη κηδεμονία των έξι τους παιδιών. Μάλιστα έχουν γραφτεί δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων για όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, με πολλά εξ αυτών να μην έχουν την παραμικρή βάση.

 

Η ζωή των καλλιτεχνών όμως είναι γεμάτη υποχρεώσεις. Έτσι ο Brad Pitt ήταν προγραμματισμένο να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας Voyage of Time, στην οποία έχει δανείσει τη φωνή του. Το ντοκιμαντέρ του Terrence Malick έκανε πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη και ο λαμπερός star απουσίαζε.

Για την απουσία του αυτή, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων που είμαι μέρος ενός τόσο εντυπωσιακού και εκπαιδευτικού project, όμως αυτή την περίοδο επικεντρώνομαι στην κατάσταση της οικογένειάς μου και δεν επιθυμώ να αποσπάσω την προσοχή αυτής της αξιοθαύμαστης ταινίας, την οποία ενθαρρύνω όλους να δουν».

 

Λιτός και άκρως περιεκτικός ο ηθοποιός, ο οποίος προς τιμήν του αποφάσισε να απουσιάσει, ώστε να μην αποσπάσει το ενδιαφέρον από την πρεμιέρα της ταινίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ