Ο συγγραφέας του Game of Thrones και η Apple ετοίμασαν μια έκδοση - έκπληξη για τους εκατομμύρια φίλους τους

Ενα πρωτότυπο δώρο προσφέρουν σε όλους τους βιβλιόφιλους η Apple και ο συγγραφέας George R.R. Martin, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά βιβλίων Game of Thrones που γνώρισε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία μέσα από την μικρή οθόνη.

Μια ηλεκτρονική έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς A Game of Thrones, ενισχυμένη με έξτρα υλικό – έκπληξη, καθώς και αποσπάσματα από το πολυαναμενόμενο έκτο βιβλίο της σειράς  Song of Ice and Fire series, το The Winds of Winter.

 

Με αφορμή την 20η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία του βιβλίου, η έκδοση αυτή που τιτλοφορείται A Game of Thrones: Enhanced Edition, κυκλοφόρησε τη Δευτέρα ήδη στο iBooks της Apple.

Διαδραστικοί χαρακτήρες και χάρτες, λεπτομερείς σχολιασμοί, γενεαλογικά δέντρα των πρωταγωνιστών αλλά και ηχητικά αποσπάσματα είναι μερικά από τα έξτρα χαρακτηριστικά της ηλεκτρονικής έκδοσης.

 

Το πιο πολύτιμο δώρο προς τους εκατομμύρια πιστούς του Game of Thrones είναι ωστόσο το απόσπασμα από το υπό έκδοση έκτο βιβλίο, The Winds of Winter, το οποίον ελάχιστοι τυχεροί πρόλαβαν να διαβάσουν στη σελίδα του συγγραφέα, πριν γίνει αποκλειστικά διαθέσιμο στη νέα έκδοση.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο δίνει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να βιώσει όλο αυτό το πλούσιο υλικό, που είναι αδύνατον να ανακαλύψει κάποιος αποκλειστικά μέσω της ανάγνωσης. Λειτουργεί, ουσιαστικά, επεξηγηματικά στο κείμενο και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο εκδότης «οτιδήποτε σας μπερδεύει,  ότι παραπάνω θέλετε να μάθετε, βρίσκεται στα χέρια σας».”

 

Το εγχείρημα θα προχωρήσει και για το δεύτερο βιβλίο, A Clash of Kings, που θα κυκλοφορήσει ηλεκτρονικά στις 27 Οκτώβρη και για το τρίτο, A Storm of Swords, που θα αποτελέσει χριστουγεννιάτικο δώρο καθώς είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 15 Δεκέμβρη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ