Υποδεχθείτε τα Spectacles, τα νέα έξυπνα γυαλιά ηλίου του Snapchat – Αποτυπώστε και μοιραστείτε εύκολα τις καθημερινές σας στιγμές

Το Snapchat προχώρησε πρόσφατα στην ανακοίνωση σημαντικών αλλαγών, με στόχο να κάνει ένα βήμα πιο πέρα και να μετατραπεί σε κάτι πιο μεγάλο από ένα social media. 

Μεταξύ άλλων η εταιρεία άλλαξε το επίσημο όνομά της σε Snap Inc., ενώ ανακοίνωσε και το πρώτο της hardware προϊόν: Τα Spectacles! 

Πρόκειται για ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, στα οποία είναι ενσωματωμένη μια κάμερα ενώ συνδέονται ασύρματα με το κινητό σας τηλέφωνο. Η κάμερα είναι τοποθετημένη στη δεξιά πλευρά, ενώ στην αριστερή υπάρχει ένα φως για να ειδοποιεί τους ανθρώπους γύρω ότι η κάμερα καταγράφει.

Η κάμερα μπορεί να καταγράφει ένα video 10 δευτερολέπτων, ενώ η μέγιστη εγγραφή (Πατώντας 3 φορές το σχετικό κουμπι) μπορεί να διαρκεί 30 δευτερόλεπτα

Η τιμή των Spectacles θα είναι στα 129.99 δολάρια, θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο, πετρόλ και κοραλί.

Ο Evan Spiegel, CEO της Snap, ανέφερε ότι τα Spectacles είναι διαφορετικά από το να χρησιμοποιείς την κάμερα του κινητού, οι χρήστες θα έχουν και τα δυο τους χέρια ελεύθερα ενώ χρησιμοποιείται ευρύτερος φακός 115 μοιρών. Τα video μπορούν να αποσταλούν ασύρματα στο κινητό και να γίνει διαμοιρασμός στα social media. 

Η μπαταρία τρων γυαλιών διαρκεί για μια ημέρα, ενώ η θήκη τους λειτουργεί και ως ασύρματος φορτιστής, που μπορεί να φορτήσει τα γυαλιά σας ενώ βρίσκεται έξω μέχρι  και 4 φορές.

Η επίσημη διάθεση μπορεί να ξεκινήσει την περίοδο των γιορτών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ