3 άνδρες αραβικής καταγωγής ασέλγησαν σε 23χρονη μέσα στο ΑΠΘ - Καταλήστεψαν & τον συμφοιτητή της

Αντιμέτωποι με τον τρόμο ήρθαν ένας νεαρός φοιτητής και μία 23χρονη συμφοιτήτριά του στο ΑΠΘ, όταν τους επιτέθηκαν στο πάρκο του ΑΠΘ, τρεις αλλοδαποί, πιθανότατα αραβικής καταγωγής, τους χτύπησαν, τους λήστεψαν και στο τέλος ασέλγησαν σε βάρος της 23χρονης φοιτήτριας, όπως η ίδια καταγγέλλει. Σύμφωνα με πληροφορίες την εξανάγκασαν να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις πλην συνουσίας μέσα στον προαύλιο χώρο του ΑΠΘ.

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από ένα πάρτι στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και εκείνη την στιγμή τα δύο παιδιά αποχωρούσαν από το φοιτητικό πάρτι.

Τότε τους πλησίασαν τρεις δράστες αραβικής προέλευσης και κατευθείαν τους επιτέθηκαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους πάρουν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν πάνω τους.

Ο εφιάλτης όμως για την νεαρή κοπέλα τότε ξεκίνησε. Αφού ακινητοποίησαν τον νεαρό εξανάγκασαν δια της βίας την 23χρονη να υποκύψει στις σεξουαλικές τους ορέξεις και ασέλγησαν σε βάρος της.

Από εκείνη την στιγμή και μετά, η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές αλλοδαπών από διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης πλην δομών φιλοξενίας, ενώ εντοπίστηκαν τα αποτυπώματά ενός εκ των δραστών και είναι θέμα χρόνου να υπάρξει σύλληψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ