Ανθρωποκυνηγητό στο Παρίσι για τη συμμορία που λήστεψε την Κιμ Καρντάσιαν: Φοβήθηκε ότι θα την βιάσουν η τηλεπερσόνα - Ποιος την έσωσε

Ατέλειωτα φάνηκαν στην Κιμ Καρντάσιαν προχτές τα ξημερώματα τα λεπτά της εισβολής της συμμοριίας των ληστών στο πολυτελές διαμέρισμα της πίσω από την εκκλησία La Madeleine  στο κτίριο των VIP.
 

Στο δίπατο διαμέρισμα διέμενε και η κολλητή της φίλη, Simone Harouche η οποία πρόλαβε και κλειδώθηκε στο μπάνιο και κάλεσε αμέσως στο τηλέφωνο των σωματοφύλακα της, Pascal Duvier, ο οποίος έφτασε 2 λεπτά πριν εξαφανιστούν οι κλέφτες.

Σύμφωνα με την φίλη της, η Κιμ φοβήθηκε μήπως την βιάσουν. Οι ληστές όμως φώναζαν συνέχεια στα γαλλικά: ''Το δαχτυλίδι, το δαχτυλίδι''! Πράγματι, η ίδια τους έδειξε που βρισκόταν το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 4,5 εκ ευρώ. 

Η Κιμ, βρίσκεται πλέον στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βρίσκεται πλέον ασφαλής ενώ στο Παρίσι, όπου η ίδια έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο ξενοδοχείο της, συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τους ένοπλους ληστές που εμφανίστηκαν ντυμένοι ως αστυνομικοί και την «ελάφρυναν» από κοσμήματα ξίας περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με το BBC.

Η 35χρονη βρέθηκε τετ α τετ με τους ληστές νωρίς χθες το πρωί. Οι δράστες την απείλησαν με όπλο και στη συνέχεια την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο. Σύμφωνα με τη βοηθό της η Καρντάσιαν ήταν «πολύ ταραγμένη αλλά σώα».

Λίγες ώρες μετά η τηλεπερσόνα εγκατέλειψε το Παρίσι επιστρέφοντας στη Νέα Υόρκη με ιδιωτικό τζετ. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε αργότερα έξω από το σπίτι της με τη μητέρα της Κρις Τζένερ και τον σύζυγό της Κάνιε Γουεστ.

Η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας συνεχίζει τις έρευνες για τη συμμορία των πέντε, εκ των οποίων οι δύο κατάφεραν να μπουν στο πολυτελές διαμέρισμα που νοίκιαζε η Καρντάσιαν στη συνοικία Μαντλέν του Παρισιού.

«Αυτό που συνέβη είναι πολύ δυσάρεστο και οι υπεύθυνοι πρέπει να τιμωρηθούν», δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Jean-Marc Ayrault στο  TV5 Monde. «Έχουμε πλήρως κινητοποιηθεί για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των Γάλλων πολιτών αλλά και όλων εκείνων που επισκέπτονται τη Γαλλία και ειδικά των τουριστών», πρόσθεσε.

Αστυνομική πηγή ανέφερε στο BBC πως η επίθεση έγινε από πέντε άνδρες που ήταν ντυμένοι σαν αστυνομικοί. Εξανάγκασαν τον νυχτοφύλακα να τους δείξει πού έμενε η Κιμ Καρντάσιαν και, σύμφωνα με το Reuters, πρώτα πέρασαν χειροπέδες στον θυρωρό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άνδρες διέφυγαν με ποδήλατα.

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η αστυνομία γρήγορα θα βρει και θα συλλάβει τους υπόπτους και [πως το «πολύ σπάνιο» περιστατικό σε καμία περίπτωση δεν θέτει υπό αμφισβήτηση τη δουλειά της αστυνομίας ή την ασφάλεια σε δημόσιους χώρους στο Παρίσι. Πρόσθεσε πως η Κιμ Καρντάσιαν θα είναι πάντα ευπρόσδεκτη στη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ