Βίντεο: Σε αυτό το 500αράκι της Fiat βρίσκονται οι «Καυκάσιοι» και «Βορειοαφρικανοί» ληστές της Κιμ Καρντάσιαν;

Ενα βίντεο το αυτοκίνητο στο οποίο πιθανότατα επέβαιναν οι ληστές της Κιμ Καρντάσιαν φέρνει στο φως η Daily Mail. 

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα στο γκρι 500αράκι της Fiat επέβαινε ένας άνδρας, ο οποίος, λίγες ώρες πριν τη ληστεία, ακολουθούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν η Κιμ Καρντάσιαν, ο Κάνιε Γουέστ και η αδελφή της Κόρτνεϊ. 

Οι Καρντάσιανς και ο Γουέστ μόλις είχαν φύγει από τον οίκο Givenchy και κατευθύνονταν σε εστιατόριο, με παπαράτσι να τους ακολουθούν με μηχανές από πίσω. Το γκρι Fiat, όπως αναφέρει η Daily Mail, προσπαθούσε να προσπεράσει τους παπαράτσι και να βρεθεί ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της Καρντάσιαν. 

Σύμφωνα με τους παπαράτσι, ο οδηγός του γκρι Fiat μιλούσε δυνατά στο τηλέφωνο καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής και είχε γαλλική προφορά. 

Μάλιστα, οι παπαράτσι, εκνευρισμένοι από το γεγονός ότι το γκρι Fiat προσπαθούσε να τους προσπεράσει εμποδίζοντας να κάνουν τη δουλειά τους, μόλις οι Καρντάσιαν και ο Γουέστ έφθασαν σε ένα εστιατόριο για να δειπνήσουν, πλησίασαν τον οδηγό και τον ρώτησαν ποιος είναι. Εκείνος απάντησε ότι είναι αστυνομικός. 

Σύμφωνα με τον παπαράτσι που μίλησε στη Daily Mail, ο οδηγός του γκρι Fiat προσπάθησε να μπει στο εστιατόριο όπου έτρωγε η παρέα, αλλά τον απομάκρυνε η ασφάλεια. 

Φωτογράφοι αναφέρουν ακόμη ότι το γκρι Fiat εντοπίστηκε και έξω από το ξενοδοχείο όπου έμενε η Κιμ Καρντάσιαν και τη λήστεψαν. Στάθηκε απέξω για δυο ώρες, με τον οδηγό να κοιτάει επίμονα προς την είσοδο και να μιλά στο κινητό του. 

Το βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας τη στιγμή που πηγές της γαλλικής αστυνομίας υποστήριξαν ότι δύο άνδρες παρακολουθούσαν την Κιμ Καρντάσιαν τις ημέρες πριν τη ληστεία. 

Οι δύο άνδρες περιγράφηκαν ως «Καυκάσιοι» και «Βορειοαφρικανοί», ντυμένοι ο ένας αστυνομικός και ο άλλος φωτογράφος προκειμένου να αποκτήσουν πολύτιμες πληροφορίες. Μάλιστα, τα όσα λέει γαλλική αστυνομική πηγή στη Daily Mail, συνάδουν με τα όσα υποστήριξαν οι παπαράτσι μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα. 

 

Οι δύο ύποπτοι... 

Συγκεκριμένα, πηγές της γαλλικής αστυνομίας μιλώντας στη Daily Mail ανέφεραν ότι «παρακολουθούσαν την Κιμ Καρντάσιαν τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν τη ληστεία. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν γαλλική προφορά, προσπάθησαν, ο μεν ένας, που προσποιούνταν τον φωτογράφο να την ακολουθήσει με μια μηχανή, ενώ ο δε άλλος προσποιήθηκε τον αστυνομικό και προσπάθησε να κάτσει δίπλα στην Κιμ Καρντάσιαν στο εστιατόριο Ferdi, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο προσποιούμενος τον φωτογράφο απωθήθηκε από άλλους αληθινούς φωτογράφους, ενώ ο προσποιούμενος τον αστυνομικό τράπηκε σε φυγή όταν το προσωπικό του εστιατορίου του ζήτησε την ταυτότητά του. Τώρα τους ψάχνουμε πιστεύοντας ότι ανήκουν σε μια σοφιστικέ διεθνή εγκληματική οργάνωση. Γνωρίζουμε την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματος που χρησιμοποιούσαν, ένα Fiat 500 και έχουμε φωτογραφία των υπόπτων. Και οι δύο φαίνονται να είναι Γάλλοι και επαγγελματίες. Αλλά αυτή η ληστεία μπορούσε να γίνει μόνο μέσω κάποιας διεθνής εγκληματικής οργάνωσης. Αλλιώς δεν θα είχαν καμία ελπίδα να πουλήσουν τα κλεμμένα κοσμήματα».

Την ίδια ώρα έρχεται στο φως η πληροφορία ότι δεν έχουν καταγραφεί σε κάποιο βίντεο από κάμερα ασφαλείας οι ληστές. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ