Το φουτουριστικό Renault Trezor συνεπαίρνει ήδη την υφήλιο: Δείτε στις φωτό γιατί

Η Renault μας αποκαλύπτει το εντυπωσιακό πρωτότυπο TreZor και μέσω αυτού μας συστήνει με τη σχεδιαστική «γλώσσα» που θα υιοθετήσει στα μελλοντικά της μοντέλα.

Το Renault TreZor Concept, είναι άκρως φουτουριστικό διθέσιο GT το οποίο ξεχωρίζει πρωτίστως με το σχεδιασμό του και δευτερευόντως με τον τρόπο που γίνεται η είσοδος και η έξοδος στην καμπίνα του. Και αυτό γιατί όλο το άνω μέρος του αυτοκινήτου (ουσιαστικά η οροφή και οι κολόνες μετακινούνται) προς τα επάνω και αποκαλύπτουν το εσωτερικό.


 
Το καμπύλο αμάξωμα του Renault TreZor χαρίζει χαμηλό αεροδυναμικό συντελεστή (μόλις 0,22 Cd) ενώ είναι κατασκευασμένο από ανθρακονήματα προκειμένου να μείνει το βάρος του σε χαμηλά επίπεδα (δεν ξεπερνά τα 1.600 κιλά). Το συνολικό του μήκος είναι στα 4,7 μέτρα. Οι γυάλινες επιφάνειες είναι κόκκινες, προκειμένου να κάνουν πιο έντονη την ύπαρξή τους, ενώ οι ζάντες αλουμινίου είναι 21 ιντσών εμπρός και 22 ιντσών πίσω, Cd 0.22.


 
Όσον αφορά την καρδιά του TreZor, αυτή προέρχεται από τη Renault Formula E
και αποδίδει 350 άλογα με 380 Nm ροπής.

Τιμές που χαρίζουν στο εντυπωσιακό πρωτότυπο 0-100 χλμ./ώρα σε κάτω από 4 δευτ. Φυσικά ένα φουτουριστικό πρωτότυπο σαν αυτό δεν θα μπορούσε παρά να υποστηρίζει την αυτόνομη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ