Χάρις Αλεξίου: "Δεν φαντάστικα πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα οικειοποιηθεί τη συναυλία για τις καθαρίστριες - Είμαι πιο πονηρεμένη πια"

«Αφελή πράξη» χαρακτήρισε την κίνηση της να φορέσει τα κόκκινα γάντια στη συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των καθαριστριών του υπουργείου οικονομικών, η Χαρούλα Αλεξίου. 

H Χάρις Αλεξίου μίλησε στην AthensVoice και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Μαστρογιαννίτη, όπου αναφέρθηκε στην εκμετάλευση της κίνησής της να φορέσει τα κόκκινα γάντια από την πολιτική και τον ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τι απάντησε:

- Η πολιτική Αλεξίου. Αυτή η πλευρά της ήταν που την οδήγησε να φορέσει και τα κόκκινα γάντια της καθαρίστριας; Αυθεντική ή εσκεμμένη κίνηση; 

«Α! Το γάντι αυθόρμητο αλλά και ωραίο. Κοίταξε, τη θεωρώ σήμερα μια αφελή πράξη, όχι για το γιατί αλλά για το πώς. Το να πάω να τραγουδήσω για κάποιους ανθρώπους που “διαδηλώνουν” το πρόβλημά τους το έχω κάνει πολλές φορές και θα το ξανακάνω βέβαια. Οι γυναίκες αυτές μου ζήτησαν να πάω να τραγουδήσω και το δέχτηκα. Δεν φαντάστηκα πως θα το οικειοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θεωρώ λάθος που πήγα να τραγουδήσω για μια μερίδα απολυμένων γυναικών ούτε με νοιάζει η κακόβουλη κριτική – έχω μέσα μου τη δική μου φωνή δικαιοσύνης που με ησυχάζει. Αλλά, βρε παιδί μου, δεν έπρεπε να πάω στο Σύνταγμα. Λειτουργώ αυθόρμητα και καμιά φορά και παρορμητικά. Μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με συναυλίες φιλανθρωπικού τύπου είμαι πολύ προσεχτική πλέον, γιατί έχουν δει κι εκεί τα μάτια μου...»

- Είστε πιο «πονηρεμένη» σήμερα;

«Αναμφίβολα. Μη με ρωτήσεις τώρα να σου πω και για τα κανάλια – δεν θα πω τίποτα. Έχω δει και πολύ “House of Cards” και μάλλον βοήθησε κι αυτό» (γέλια)». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ