Ο Tomy είναι επαγγελματίας συνοδός κυριών & αποκαλύπτει τα μυστικά του: Μάθετε τα όλα

Αν κάποια πελάτισσα δεν είναι αρκετά ελκυστική, ο Tommy πρέπει να κάνει την υπέρβαση. 

«Θα βρω ένα σημείο του σώματός της ή μια έκφραση του προσώπου της που πραγματικά την αναδεικνύει και θα επενδύσω σ’ αυτό. Έχω συναναστραφεί με νεότερες γυναίκες, αληθινά σέξι αλλά καθόλου θερμές. Και από την εμπειρία μου με μεγαλύτερες γυναίκες έχω πλέον διαπιστώσει ότι το σέξι κορμί ή το νεανικό δέρμα δεν κάνει μια γυναίκα αρχόντισσα στο σεξ», λέει ο Tommy. «Έχω φτάσει σε σημείο να πω: “Ανυπομονώ να σας ξαναδώ” και το εννοούσα. Και εκείνη η γυναίκα ήταν πολύ πάνω από τα 50. Αλλά ήταν μια κυρία με τρόπους, λέγειν και χαμόγελο που σε σκλάβωναν».

«Υπάρχει, βέβαια, και πολύ... αγγαρεία»
«Με έχει προσλάβει άνδρας σύζυγος, απλά για να ανεβάσω το ηθικό της γυναίκας του η οποία είχε μόλις γεννήσει και δεν ένιωθε ποθητή. Μου ζήτησε να τη φλερτάρω σε ένα μπαρ που πήγαινε η σύζυγος με φίλες της, μόνο και μόνο για να ανεβάσω την αυτοπεποίθησή της. Τη φλέρταρα, υποκρίθηκα τον ερωτοχτυπημένο, χορέψαμε, της μιλούσα λες και ήταν η γυναίκα της ζωής μου και έφυγα πριν αυτή αρχίσει να με χουφτώνει για τα καλά», λέει ο Tommy.

«Υπήρχε μια άλλη κυρία, της οποία το σώμα ήταν καμένο από τη μέση και κάτω εξαιτίας ατυχήματος. Φυσικά δεν τέθηκε ζήτημα σεξ. Απλά ζητούσε έναν άνδρα να την κάνει ευτυχισμένη με την παρουσία του δίπλα της για μερικές ώρες σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ok, υπήρξε στοματικό σεξ».

«Επίσης, με έχουν προσλάβει γυναίκες απλά για να περπατήσουμε μαζί στο λόμπι ενός ξενοδοχείου με σκοπό να μας δουν όσοι άνδρες υπήρχαν εκεί γύρω ώστε να θεωρηθεί αρκούντως σέξι και ποθητή».

«Αγαπώ την οικογένειά μου. Και δουλεύω μόνο γι’ αυτήν»
«Προσπαθώ να κρατήσω ισορροπίες στη ζωή μου και κυρίως να είμαι καλός πατέρας. Ευτυχώς, είμαι σε θέση να γνωρίζω πως η εξάχρονη κόρη μου θα αποκτήσει τις καλύτερες σπουδές χάρη στα λεφτά που αποταμιεύω. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Ίσως μερικές φορές με πιάνουν ενοχές και αμφιβολίες. Αλλά όσο βλέπω τις πελάτισσες ευχαριστημένες, κανείς δεν μπορεί να με κατηγορήσει ότι βγάζω με άτιμο τρόπο τα λεφτά μου. Πόσο θα διαρκέσει αυτό; Μέχρι να μεγαλώσουν πολύ οι πελάτισσές μου. Αλλά και πάλι θα με ζητούν. Έχουμε πλέον δεθεί για τα καλά», λέει ο Tommy στο Ask Men. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ