Ανατριχιαστικό βίντεο: Έπιασε πύθωνα να καταπίνει το σκύλο της - Δεν θα πιστεύετε τι έκανε

Μία από τις χειρότερες ημέρες της ζωής της, έζησε, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της μια Ταϊλανδή, η οποία ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικιαστικό θέαμα.
 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι τύψεις θα τη βαραίνουν σε όλη της τη ζωή, αφού παρά το γεγονός ότι άκουσε το σκύλο της να «κλαίει», ενώ προσπαθούσε να κοιμηθεί στον πάνω όροφο, δεν κατέβηκε να δει τι συνέβαινε μέχρι που ήταν πολύ αργά…

Ο Fino βρισκόταν ήδη στα σαγόνια ενός τρομακτικού πύθωνα, μήκους τουλάχιστον έξι μέτρων!

Και μπορεί η 21χρονη Klomphan Khiewwan να κάλεσε αμέσως βοήθεια, προσπαθώντας παράλληλα να τρέψει το φίδι σε φυγή, ωστόσο δεν κατέφερε να σώσει το κατοικίδιό της, το οποίο βρήκε φρικιαστικό θάνατο από τους σφικτήρες του γιγάντιου ερπετού.

Μόνο όταν έφθασαν τα μέλη από το ίδρυμα Ruamkatanyu προκειμένου να απομακρύνουν τον πύθωνα, αυτός άρχισε να βγάζει το σκύλο ώστε να διαφύγει. Τελικά απελευθερώθηκε στο φυσικό του περιβάλλον παρά τη λαϊκή απαίτηση των χρηστών του διαδικτύου να σφαγιαστεί για παραδειγματισμό!

Το τραγικό περιστατικό δεν είναι πάντως ασυνήθιστο για την Ταϊλάνδη, όπου κατοικίδια πέφτουν συχνά θύματα πεινασμένων ερπετών σε κατοικημένες περιοχές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ