Gwyneth Paltrow: Ημίγυμνη νοικοκυρά, δούλα και κυρά - Φωτογραφίζεται σε μπακάλικο

Η Gwyneth Paltrow καταφέρνει να κάνει ακόμη και ένα κοσμικό μπακάλικο σέξι ποζάροντας για το νέο τεύχος του Harper's Bazaar.

Η ηθοποιός, στα 44 της χρόνια δείχνει το καλογυμνασμένο της κορμί φορώντας ένα μαύρο μπικίνι και κοσμήματα από από διαμάντια. Σε άλλη φωτογραφία αφήνει την υπάλληλο με το στόμα ανοιχτό όταν φορώντας το μαγιό της και γόβες στιλέτο παίρνει ένα γαλόνι γάλα.

Η Gwyneth στην συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μίλησε για τα...βαριά λόγια που της είχε πει ο πατέρας της Bruce Paltrow αμέσως μετά την κατάκτηση του Οσκαρ για την ταινία «Shakespeare In Love»: 


Μετά το Όσκαρ αναθεώρησε τη ζωή της η Gwyneth Paltrow

«Ηταν μόλις είχα πάρει το Όσκαρ. Καθόμουν με τον μπαμπά μου, αισθανόμουν υπέροχα για τη ζωή μου και για ότι είχα κάνει όταν μου είπε: "Και τώρα τι; Εκανες μια τρύπα στο νερό". Απόρησα, είπα τι στο καλό. Αισθάνθηκα συντετριμμένη με την κριτική του. Ομως μετά σκέφτηκα ότι αυτό το ταρακούνημα ήταν ότι καλύτερο μου είχε συμβεί. Κατάλαβα ότι ήμουν σε λάθο δρόμο. Του είμαι τόσο ευγνώμων».

Η προσωπική της ζωή 
Στα χρόνια που μεσολάβησαν μεταξύ του Oscar και σήμερα, η Gwyneth παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν.

Η ηθοποιός και ο μουσικός αν και χώρισαν συνέχισαν να έχουν πολύ καλές σχέσεις για τα δύο τους παιδιά την 12χρονη σήμερα Apple και τον 10χρονο Μωυσή.

Η Gwyneth δίνει προτεραιότητα στην ανατροφή των παιδιών και θέλει να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:


Ευτυχισμένη μαμά... Η Gwyneth με τα δύο της παιδιά

«Πρέπει να... απομακρύνομαι και να μάθουν να προστατεύουν τους εαυτούς τους χωρίς πολλές προβολές και προκαταλήψεις για το ποιοι είναι, από πού προέρχονται και ποιοι είναι οι γονείς τους. Η κόρη μου είναι πολύ θαρραλέο κορίτσι. Της αρέσει να πιέζει τον εαυτό της και να δοκιμάζει τα όρια της. Πραγματικά με εμπνέει και την έχω σαν πρότυπό μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ