Αυτό είναι το όνομα της νέας πολιτικής κίνησης του Αλέξη Μητρόπουλου - Όλη η διακήρυξη

Τη μετεξέλιξη της Ένωσης για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους σε πολιτική κίνηση, ανακοίνωσε η ΕΝΥΠΕΚΚ.

«Η Ένωση για την Υπεράσπιση της Εργασίας και του Κοινωνικού Κράτους (ΕΝ.ΥΠ.Ε.Κ.Κ.) δηλώνει παρούσα στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και τις προσεχείς εκλογές», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η Ένωση, με επικεφαλής τον Αλέξη Μητρόπουλο, και συνεχίζει:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΝΥΠΕΚΚ αποφάσισε τη μετεξέλιξή της σε πολιτική κίνηση με την επωνυμία «ΕΝΥΠΕΚΚ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσβησε την ελπίδα της εναλλακτικής θεώρησης και διακυβέρνησης. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η Πολιτική ως λειτουργία έχει αποδυναμωθεί, έχει φθαρεί, έχει ευτελιστεί. Οι περισσότεροι σκεπτόμενοι συμπολίτες μας έχουν οδηγηθεί στην ιδιώτευση και στον μοναχικό δρόμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο τέλος της διακήρυξης και συνεχίζει:

«Η Δημοκρατία όμως, ως κυριαρχία του δρώντος λαού, δεν πρέπει να σβήσει! Κάτω από αντίξοες αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες καλούμαστε να κρατήσουμε δυνατά το νήμα των αγώνων και να περάσουμε από τη δύσκολη συγκυρία νικηφόρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ