Τριερβελέρ: Γυναίκα απατημένη, ποτέ νικημένη - Ο Ολάντ έλεγε ξεδοντιάρηδες τους Γάλλους: Sms εκδίκησης

Ένα νέο βιβλίο για τον Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να κυκλοφορήσει σήμερα, αλλά η πρώην σύντροφος του Βαλερί Τριερβελέρ φρόντισε με ένα sms να τα κάνει όλα γης μαδιάμ. 

Όπως γράφει ο γαλλικός Τύπος και διαβάζουμε στην Le Parisien η  Βαλερί έγραψε στο λογαριασμό της του Twitter το εξής sms που φέρεται να της είχε στείλει ο πρώην σύντροφος της & Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ: 


«Είμαι με την φίλη μου την Μπερναντέτ (Σιράκ) σε μια μεγάλη εκδήλωση στο καντόνι της. Της κάνω ένα νούμερο «γοητείας». Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Στην ομιλία της έκανε ένα καταπληκτικό σαρδάμ. Γέλασαν πολύ ακόμα και οι ξεδοντιάρηδες!»

Στο βιβλίο με τίτλο «Ένας πρόεδρος δεν θα έπρεπε να τα λέει αυτά»των δημοσιογράφων Gérard Davet &Fabrice Lhomme , ο Ολάντ, χαρακτηρίζει προδοσία από την πρώην σύντροφο του, την αποκάλυψη ότι αποκαλεί τους πιο φτωχούς,  «ξεδοντιάρηδες» ενώ προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας:

Της είπα: Βλέπω ανθρώπους που έρχονται προς τα εμένα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, είναι φτωχοί, δεν έχουν δόντια. Είναι ντροπιαστικό, είναι μια προδοσία. Όταν λέω ότι αγαπάω τους ανθρώπους, είναι αληθινό».

H Tριερβελέρ με δυο tweet, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει για τον Φρανσουά Ολάντ, την στιγμή που εκείνος ετοιμάζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ