Γ. Λιάγκας : «Πάμε κάπου που δεν αδιαφορούν για εμάς»

Δεν είναι απλό πράγμα σήμερα, να ησυχάζεις επαγγελματικά για τα επόμενα τρια χρόνια. Αυτή η σιγουριά, έκανε την Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο στον ΑΝΤ-1.

Δεν είναι απλό πράγμα σήμερα, να ησυχάζεις επαγγελματικά για τα επόμενα τρια χρόνια. Αυτή η σιγουριά, έκανε την Φαίη και τον Γιώργο Λιάγκα να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο στον ΑΝΤ-1.

 Η είδηση όντως έπεσε σαν κεραυνός στα τηλεοπτικά πράγματα! Χθες το βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη ανακοίνωσαν στους γονείς τους το κλείσιμο της μεγάλης συμφωνίας. Προηγουμένως είχε ειδοποιηθεί και ο Πέτρος Μπούτος που απλά έμεινε… ξερός με την εξέλιξη. Το τελευταίο ραντεβού του ζευγαριού με τον διευθυντή ψυχαγωγία του Μεγάλου καναλιούηταν την περασμένη βδομάδα, όπου ο Πέτρος Μπούτος δεν ήταν σε θέση να υποσχεθεί την υπογραφή ή την συνέχιση της συνεργασίας επικαλούμενος ακόμα οικονομικές δυσπραγίες,αναφέρει το yupiii.gr.

Μετά απο μακρά συζήτηση, με τον ΑΝΤ-1 όπου φάνηκε σαφής και απο την ανακοίνωση η πρόθεση του καναλιού να κρατήσει το πιο πετυχημένο δίδυμο της πρωινής ζώνης έπεσαν οι υπογραφές. Το 10-1 του ΑΝΤ-1 έχει πλέον ονοματεπώνυμο!

 Ακόμα δεν εχει γίνει καμία συζήτηση για τους συνεργάτες, αλλά οι πληροφορίες μας λένε οτι ο Γιώργος Λιάγκας δεν θα κάνει καμιά κινηση να πάρει ανθρώπους απο το mega, εκτιμώντας το πέρασμά του απο το κανάλι. Θέμα αστρολόγου δεν υπάρχει δεδομένου οτι η Λίτσα Πατέρα, δεν κουνιέται από τον κανάλι αλλά και η Βίκυ Παγιατάκη έχει εμπλοκή με περιοδικά που ανήκουν στον όμιλο Μπόμπολα. Με τους υπευθύνους του καναλιού συζητήθηκε και βραδινή εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως και να έχει όπως λέει ο ίδιος: «Ήταν και για μας ένα σοκ . Πάμε κάπου που έδειξαν οτι μας θέλουν και δεν αδιαφορούν».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ