Χωρίς απόφαση το ΣτΕ: Άγνωστο πότε θα οριστεί η επόμενη διάσκεψη

Παρά τη μάχη των επιχειρημάτων επί του παραδεκτού ή μη των προσφυγών για τις τηλεοπτικές άδειες η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ,σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν  φαίνεται να κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα στη σημερινή δεύτερη διάσκεψη της.

Η διάσκεψη της  Ολομέλειας των Ανώτατων Δικαστών  διεκόπη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής , χωρίς σύμφωνα με πληροφορίες, να καταλήξει σε απόφαση για το κρίσιμο θέμα του αν θα γίνουν δεκτές η όχι οι προσφυγές των καναλιών για να μπορέσει το δικαστήριο να περάσει στην ουσία της υπόθεσης και να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα η μη του νόμου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

Σύμφωνα με  τις ίδιες πληροφορίες πάντως κατά τη σημερινή διαδικασία δόθηκε «μάχη» επιχειρημάτων σχετικά με το παραδεκτό η όχι των προσφυγών.  Έτσι όλα τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην επόμενη διάσκεψη  την οποία αναμένεται να προσδιορίσει ο πρόεδρος του δικαστηρίου Νίκος Σακελλαρίου  τις επόμενες μέρες.

Η συνεδρίαση άρχισε με απρόοπτα καθώς λίγο μετά την έναρξή της άγνωστος τηλεφώνησε για τοποθέτηση βόμβας, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο κτίριο αστυνομικοί που ερεύνησαν τους χώρους χωρίς να βρουν κάτι, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να συνεχιστεί κανονικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ