Ποια ήταν η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή που καταγγέλλει τον Τραμπ ότι ήταν σεξουαλικά επιθετικός

Η 41χρονη Ελληνοαμερικανίδα Σάμερ Ζερβός είναι η νέα "προσθήκη" στον κατάλογο των γυναικών που κατηγορούν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, Ντόναλντ Τραμπ, για σεξουαλική παρενόχληση.

Με την συμπαράσταση της δικηγότου της Γκλόρια Όλρεντ, η Ζερβός παραχώρησε στο Λος Άντζελες συνέντευξη Τύπου κατά την οποία υποστήριξε ότι ο Τραμπ προσπάθησε να την ρίξει στο κρεβάτι όταν τον συνάντησε το 2007 στο ξενοδοχείο Beverly Hills για να συζητήσουν πιθανή πρόσληψη της για εργασία.

Η Ζερβός συμμετείχε το 2006 στο τηλεοπτικό ριάλιτι «The Apprentice» (Ο Μαθητευόμενος) που παρουσίαζε ο Τραμπ και τόνισε πως αργότερα επικοινώνησε μαζί του για να ζητήσει να εργαστεί σε μια από τις επιχειρήσεις του.

Όπως υποστήριξε, πραγματοποίησε μια πρώτη επαγγελματική συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο, στο τέλος της οποίας ο Τραμπ την φίλησε και της ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο Τραμπ της τηλεφώνησε για να την προσκαλέσει σε ένα ξενοδοχείο στο Λος Άντζελες. Η Ζερβός είπε ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης συνάντησης τους, ο μεγιστάνας ήταν σεξουαλικά επιθετικός.

«Με έπιασε απότομα από τον ώμο και άρχισε να με φιλάει επανειλημμένα, πολύ επιθετικά και έπιασε το στήθος μου», δήλωσε η 41χρονη.

Πρόσθεσε πως απέρριψε τις σεξουαλικές κινήσεις του Τραμπ και σύντομα ξεκίνησε να συζητά μαζί του σαν να βρισκόντουσαν σε μια συνέντευξη για δουλειά. Αργότερα είπε ότι της προσφέρθηκε μια δουλειά με χαμηλές αποδοχές σε ένα από τα γήπεδα γκολφ, ιδιοκτησίας του Τραμπ.

Μέλη της εκστρατείας του Τραμπ δεν σχολίασαν την συγκεκριμένη καταγγελία.  Ωστόσο, ο Τραμπ είχε επαναλάβει τη θέση του πως όλες οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση που ήρθαν στην δημοσιότητα είναι κατασκευασμένες, υποστηρίζοντας ότι κάποιες από τις καταγγέλλουσες "επιδιώκουν να αποκτήσουν φήμη".

«Αόριστα θυμάμαι την κ. Ζερβός ως μία από τους πολλούς διαγωνιζόμενους στο The Apprentice», απάντησε ο Τραμπ. «Ποτέ δεν τη συνάντησα σε ξενοδοχείο, ούτε τη χαιρέτισα με ανάρμοστο τρόπο πριν από μία δεκαετία. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν ζω έτσι. Στην πραγματικότητα, η κ. Ζερβός συνέχισε να επικοινωνεί μαζί μου για βοήθεια, στέλνοντας email στο γραφείο μου φέτος στις 14 Απριλίου, ρωτώντας με αν θα επισκεφθώ το εστιατόριό της στην Καλιφόρνια». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ