Story of the day: H 43χρονη Carola έχασε 60 κιλά αδειάζοντας με «βρύση» το στομάχι της μετά από κάθε γεύμα

Μια 43χρονη γυναίκα που ζύγιζε 120 κιλά έχασε το μισό βάρος του σώματός της αδειάζοντας με μια «βρύση» το στομάχι της μετά από κάθε γεύμα.

Η συσκευή που κοστίζει περίπου 8.500 δολάρια στις ΗΠΑ επιτρέπει στην Carola Karlsson να φάει όσο θέλει χάνοντας πολλά κιλά μέσα σε εννέα μήνες, έχοντας όμως κατηγορηθεί για βουλιμία από διάφορους ειδικούς. Η γυναίκα τοποθετεί μια συσκευή σαν τσάντα μπροστά από μια οπή στο στομάχι της. Στη συνέχεια, στέκεται πάνω από την τουαλέτα, γυρίζει μια «βρύση» και το υγρό ρέει από έναν σωλήνα προς την τουαλέτα. 

«Χρησιμοποιώ τη συσκευή μετά από κάθε κύριο γεύμα, δηλαδή πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό. Αν πάω σε ένα πάρτι γενεθλίων ή μετά από ένα σνακ, θα ήθελα να αδειάσω το στομάχι μου τέσσερις φορές την ημέρα, αλλά προσπαθώ να σταματάω στις τρεις φορές. Η ποσότητα της τροφής που βγαίνει έξω εξαρτάται από την ποσότητα του νερού που υπάρχει μέσα αλλά και από το είδος της τροφής που έχω φάει» αναφέρει η ίδια. Το βάρος της 43χρονης εκτινάχθηκε μέσα σε λίγα χρόνια αλλά εκείνη πήρε την απόφαση να χάσει τα κιλά όταν άρχισαν να πονάνε οι αρθρώσεις της, είπε στην Daily Mail.

Έψαξε τότε διάφορους τρόπους απώλειας βάρους και κατέληξε ότι αυτός είναι που της ταιριάζει καλύτερα ενώ τον θεωρεί απόλυτα ασφαλή. Όσον αφορά αυτούς που την κατηγορούν για βουλιμία, μιας και πλέον χρησιμοποιεί τη συσκευή χωρίς να θέλει να χάσει βάρος, απαντά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο καθώς δεν κάνει κατάχρηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ