O bodyguard των Τζολί - Πιτ μίλησε: Αγωνιούσαν οι 2 σταρ να μην απαγάγουν τα παιδιά τους

Ο πρώην σωματοφύλακας του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί αποκάλυψε σήμερα ότι το εν διαστάσει ζευγάρι ζούσε με τη φοβία ότι τα παιδιά τους θα έπεφταν θύματα απαγωγής για λύτρα.

Ο Mark Billingham, πρώην στρατιώτης στις βρετανικές ειδικές δυνάμεις SAS πέρασε σχεδόν 18 μήνες ως επικεφαλής της ασφάλειας των σταρ της ταινίας Mr & Mrs Smith και των έξι παιδιών τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ο ίδιος έχει μιλήσει για τα επίπονα μέτρα που λάμβαναν για να είναι ασφαλείς, αφού η μεγαλύτερη ανησυχία γι 'αυτούς ήταν η απαγωγή των παιδιών τους για λύτρα.


Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ζευγάρι ήταν πολύ επικεντρωμένο στην προστασία των έξι παιδιών του - Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 8 ετών.

Ο κ Billingham πρόσθεσε ότι Πιτ και Τζολί, τον εμπιστεύτηκαν τόσο πολύ με τα παιδιά τους που ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να τα πάρει μαζί του οπουδήποτε.

Είπε επίσης ότι το πρώην ισχυρό ζευγάρι ήταν συνεχώς ανήσυχο για το ποιος θα βρεθεί κοντά στα παιδιά του. Δεν άφηναν παρά μόνο ελάχιστους ανθρώπους να πλησιάσουν τα παιδιά τους, ακόμα και από το προσωπικό, πρόσθεσε.

«Οι περισσότεροι φρουροί του ζευγαριού, μπορούσαν να τα προσέχουν από απόσταση, αλλά απαγορευόταν να τα πλησιάσουν και να τα αγγίξουν» είπε.

Ο Billingham - ο οποίος έχει επίσης εργαστεί στην ασφάλεια των Ράσελ Κρόου, Σον Πεν και Τομ Κρουζ - δήλωσε ότι πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου του προστατεύοντας το ζευγάρι από stalkers.


Μάλιστα, ο σωματοφύλακας μίλησε για ένα ανατριχιαστικό περιστατικό που του θύμισε τη δολοφονία του Τζον Λένον τον Δεκέμβριο του 1980.

«Η Άντζι είχε γυρίσματα ανάμεσα στο πλήθος και όλοι χαμογελούσαν εκτός από έναν άνδρα που την κοιτούσε θυμωμένος.

«Λίγες μέρες αργότερα, ενώ επιστρέφαμε από τα γυρίσματα, ο ίδιος τύπος μας πλησίασε τρέχοντας ζητώντας να του υπογράψει τις φωτογραφίες που κρατούσε στα χέρια του.

Η Τζολί ήταν πρόθυμη να το κάνει, αλλά δεν την άφησα να βγει. Και για να μην αφήσω τον θαυμαστή της παραπονεμένο, πήρα τις φωτογραφίες και τις έδωσα στην Αντζελίνα για να τις υπογράψει. Οταν όμως είδαμε τις φωτογραφίες, πάθαμε σοκ καθώς επρόκειτο για προσωπικά στιγμιότυπα της διάσημης ηθοποιού.

«Οταν τον πλησίασα για να ζητήσω εξηγήσεις, εκείνος άρχισε να τρέχει. Λίγες μέρες αργότερα επανεμφανίστηκε κοντά στο ξενοδοχείο – και τότε συνελήφθη. Αργότερα μάθαμε ότι ο ανδρας ήταν ένας παρανοικός που ακολουθούσε την Τζολί σε κάθε της ταξίδι, σε κάθε πολιτεία».


Τέλος, ο φρουρός εξήγησε ότι ο Πιτ χρειαζόταν μεγαλύτερη προστασία από την σύζυγό του. Και αυτό γιατί «οι άνθρωποι αγαπούν την Αντζελίνα και μισούν τον Πιτ» εξήγησε.

Ο Billingham, ο οποίος έχει επίσης έξι παιδιά, είπε τελικά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά γιατί τα ωράρια ήταν εξαντλητικά και είχε χάσει κάθε επαφή με την οικογένειά του.

«Δεν είχα ποτέ ιδιωτική ζωή – Ήμουν εξαντλημένος», είπε στη Sun, προσθέτοντας ότι εξακολουθεί να εργάζεται περιστασιακά για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ