Ζήσης Μπουκουβάλας: "Να πως θα έχετε όμορφα & νεανικά χέρια ξανά με την μέθοδο Hand Rejuvenation"

 Καθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας. 

Έτσι, το δέρμα των χεριών μας σταδιακά χάνει την σπαργή του, λεπταίνει και καθίσταται ατροφικό, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας. 

 

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, δεδομένου ότι τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, το δέρμα των χεριών μας, μας κάνει να φαινόμαστε ακόμη μεγαλύτεροι από ό, τι είμαστε. 

 

Τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσφέρει η θεραπεία Hand Rejuvenation. Όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός, Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας: 

«Με την πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών Hand Rejuvenation, λύνουμε το πρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, και χαρίζοντάς τους ξανά νεανική λάμψη.» 

 

Πως γίνεται η θεραπεία Hand Rejuvenation; 

Η θεραπεία Hand Rejuvenation γίνεται με τη μεταφορά λίπους (και βλαστοκυττάρων που εμπεριέχονται σε αυτό) στα χέρια, χαρίζοντας όγκο στο πίσω μέρος του κάθε χεριού και βοηθώντας να είναι λιγότερο εμφανείς οι τένοντες, οι φλέβες και τα οστά. 

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία

Αρχικά, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα λίπους από ένα διακριτό μέρος του σώματος (π.χ. το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά ή τα πλευρά). 
Στη συνέχεια, εγχέουμε το λίπος στην άνω επιφάνεια των χεριών, μέσω μίας ειδικής μικροκάνουλας, υπό τοπική αναισθησία. 
Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και το λίπος προστίθεται προσεκτικά στο υποδόριο στρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό οπτικά αλλά και στην αφή.

 

Η θεραπεία πονάει;
Καθώς είναι μια μικρή ποσότητα του λίπους που μεταφέρεται , δεν υπάρχει καμία αίσθηση πόνου.

Πόσο άμεσα θα δω το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά η πλήρης επίδραση θα είναι εμφανής μετά το ελάχιστο πρήξιμο σε 1-2 εβδομάδες.

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης της οποίας το αποτέλεσμα είναι ΑΜΕΣΟ & ΜΟΝΙΜΟ, και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναληφθεί! 

 

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με συνεδρίες laser για την αφαίρεση των ηλικιακών κηλίδων και την λεύκανση του δέρματος της περιοχής. 

Είναι ασφαλής μέθοδος; 
Η θεραπεία Hand Rejuvenation είναι μια αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος, καθότι: 
∙ Πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία. 
∙ Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμφάνισης αλλεργίας, επειδή το λίπος αποτελεί δικό μας υλικό. 
∙ Ακολουθείται εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση που προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. 
∙ Δεν υπάρχουν ουλές, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του. Βεβαίως, η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται πάντοτε από εξειδικευμένο και έμπειρο πλαστικό χειρουργό.

 

 

  • Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας M.D, Ph.D
  • Πλαστικός Χειρουργός, 
  • Διευθυντής κλινικής πλαστικής αισθητικής χειρουργικής του νοσοκομείου «METROPOLITAN»
  • Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής των Κέντρων Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».
  • Ο Δρ. Μπουκουβάλας διατελεί επί σειρά ετών μέλος των κυριότερων Παγκόσμιων Οργανισμών όπως το «ISAPS», «IPRAS.», «ESPRAS.» και «HESPRAS.» επίσης έχει πλουσιότατο συγγραφικό έργο και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό
  • www.drboukouvalas.gr, 
  • FB: https://www.facebook.com/AnagennisiPlasticSurgery
  • info@drboukouvalas.gr