23χρονη κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του εραστή της μετά από καβγά - Τον άφησε αβοήθητο στο δρόμο να ξεψυχήσει

Η Emma-Jayne Magson σκότωσε τον 26χρονο στο σπίτι της στο Leicester και μετά από 45 λεπτά που κάλεσε τις αρχές είπε ότι κατέρρευσε μετά από άγριο ξενύχτι, χωρίς να αναφέρει ότι τον είχε μαχαιρώσει στην καρδιά.

 Όταν της είπαν πως το ασθενοφόρο θα αργούσε, η 23χρονη τους είπε πως δεν υπάρχει πρόβλημα και να μην ανησυχούν! Στη δίκη αρνείται τη δολοφονία και ισχυρίζεται πως μαχαίρωσε τον σύντροφό της στην καρδιά ενεργώντας σε αυτοάμυνα.

Ο νεαρός χτυπήθηκε με μαχαίρι στην καρδιά ενώ βρισκόταν στο κατώφλι του σπιτιού της τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στις 27 Μαρτίου. O Michael Evans της δίωξης είπε στο δικαστήριο μαχαίρωσε με οργή στην καρδιά τον 26χρονο και όχι για να προστατευτεί.

Αφού κατέρρευσε στη μέση του δρόμου, ο 26χρονος έβγαλε το ματωμένο μπλουζάκι και είπε στη σύντροφό του πως αιμορραγεί στην καρδιά. Τότε η Emma-Jayne Magson πήρε το μπλουζάκι του μέσα στο σπίτι και επέστρεψε για να τον εξετάσει, αλλά φέρεται να υποβάθμισε τη σοβαρότητα του τραύματος στους γείτονες και τον αδερφό του που ζούσε κοντά. Τους είπε ότι ήταν μεθυσμένος και τσακώθηκε με μπράβους.

Το ζευγάρι είχε συναντηθεί νωρίτερα στο κέντρο της πόλης και πήρε ταξί για το σπίτι της 23χρονης γύρω στις 12.30 το βράδυ. "Από τη στιγμή που μπήκαν στο ταξί άρχισαν να τσακώνονται και ο οδηγός τους ζήτησε να βγουν. Ενώ ο 26χρονος καθόταν από τη μια μεριά, η Emma-Jayne Magson τον κλωτσούσε από την άλλη άκρη. Όταν κατέβηκαν από το ταξί οι κάμερες κατέγραψαν τον 26χρονο να τη σπρώχνει με δύναμη στον δρόμο", τόνισε ο Michael Evans.

Αφού σηκώθηκε η 23χρονη, περπάτησαν μέχρι το σπίτι της χεράκι χεράκι. Αργότερα ένας γείτονας άκουσε τον 26χρονο να της χτυπά την πόρτα και να της ζητά να τον αφήσει να μπει. "Δεν σου ανοίγω μετά την τελευταία φορά", την άκουσε να του απαντά και τότε ο 26χρονος πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του λέγοντάς του πως "κλωτσάει". Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια του νεαρού που άκουσε ο γείτονας πριν τον μαχαιρώσει στην καρδιά, γράφει η Daily Mail.

Ενώ ήταν πεσμένος στον δρόμο, δύο γείτονες και ο αδερφός του βγήκαν να τον βοηθήσουν. Η 23χρονη τους εξαπάτησε λέγοντας πως δεν είναι σοβαρά τραυματισμένος, πως είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών και πως δεν χρειάζεται βοήθεια. Η ηρεμία της έκανε ακόμα και τον αδερφό του να πιστεύει ότι δεν χρειάζεται βοήθεια. Λίγο νωρίτερα είχε αποτρέψει έναν γείτονα να τον γυρίσει στο πεζοδρόμιο, κάτι που θα αποκάλυπτε το μέγεθος της πληγής του. "Αυτό που δεν συνειδητοποίησε ο αδερφός του είναι ότι ενώ τον μετέφερε στο σπίτι της 23χρονης, εκείνος πέθαινε. Έφυγε και τον άφησε μόνο του με την 23χρονη. Εκείνη μετά ανέβηκε να αλλάξει και τον άφησε εκεί που τον είχε βάλει ο αδερφός του. Κάλεσε τελικά ασθενοφόρο μετά τις 3 τα ξημερώματα και ήταν απόλυτα ήρεμη ενώ στο ανατριχιαστικό τηλεφώνημα ακούτονται οι τελευταίες βαθιές πνοές του 26χρονου. Λίγο αργότερα πέθανε".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ