Συνταρακτική η περιγραφή του φύλακα στου ξενοδοχείο της Κιμ Καρντάσιαν: Θα πεθάνουμε με ρώταγε;

Υπό την απειλή όπλου και δεμένος με χειροπέδες οδηγήθηκε από τους αδίστακτους ληστές, στο δωμάτιο της Kim Kardashian, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Παρίσι.

 Ο 37χρονος Abdulrahman, που εργαζόταν ως σεκιούριτι στο ξενοδοχείο, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, κατά τη διάρκεια της ληστείας που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των διεθνών Μέσων.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη MailOnline αναφέρεται μόνο με το μικρό του όνομα, Abdulrahman, για λόγους ασφαλείας. Ο υπάλληλος με καταγωγή από την Αλγερία και πατέρας ενός παιδιού, αποκαλύπτει πώς ήταν εκείνος που τους οδήγησε στο δωμάτιο της ριάλιτι σταρ, το οποίο άνοιξε με εφεδρικό κλειδί και ότι αναγκάστηκε να συνεργαστεί μαζί τους, ως διερμηνέας.

Όταν τον πλησίασαν οι ληστές, προσποιήθηκε ότι δεν γνωρίζει ποια είναι η Kim Kardashian. Εκείνοι όμως δεν πείστηκαν και τον έσυραν στο δωμάτιο της. Εκείνος το ξεκλείδωσε με εφεδρικό κλειδί.

Στη συνέντευξή του, τόνισε ότι παρακάλεσε τους ληστές να μην την πειράξουν και ότι προσπάθησε να δώσει κουράγιο στην Kim Kardashian, που βρισκόταν φιμωμένη και δεμένη στο δωμάτιο της.

«Πήγα στο διαμέρισμα με τους ληστές. Ήμουν δεμένος με χειροπέδες. Ήμουν και εγώ στο δωμάτιο της Kim Kardashian. Ο ένας από τους ληστές της επιτέθηκε. Ο δεύτερος ήταν μαζί μου. Είδα να την τραβάνε από το κρεβάτι», είπε ο Abdulrahman. 

Όπως αποκαλύπτει, είδε τον φόβο ζωγραφισμένο στα μάτια της και την άκουσε να λέει ότι στο δωμάτιο είχε μόνο ένα μικρό ποσό με μετρητά. «Του είπα: ΄΄Σε παρακαλώ, μην την πειράξεις''. Το επανέλαβα. Μου είπε να μην ανησυχώ και ότι ήρθαν μόνο για τα χρήματα. Του είπα ξανά: ''Σε παρακαλώ! Μην την πειράξεις''. Μου απάντησε: ''Χαλάρωσε όλα θα πάνε καλά. Μην κουνηθείς και κάνεις θόρυβο. Ένας άλλος από τη συμμορία της έλεγε να σκάσει. Έβαλα το χέρι μου στον ώμο της και της είπα να μείνει ήρεμη. Της είπα, ότι πρέπει να μείνει ήρεμη. Κάθισε στο κρεβάτι. Με ρώτησε: ''Θα πεθάνουμε;''. Της είπα ότι δεν ξέρω. Πώς θα μπορούσα να ξέρω; ''Έχω οικογένεια και μωρά'', μου απάντησε. Της είπα : ''Και εγώ το ίδιο. Έχω έναν γιο''. Και ξεκίνησε να ουρλιάζει ξανά. Γι' αυτό της έδεσε το στόμα. Με ένα κομμάτι ταινία!», λέει ο 37χρονος.

Περιγράφοντας τη στιγμή της επίθεσης, όταν άνοιξε στους ληστές την πόρτα, είπε: «Μπήκαμε μέσα στο υπνοδωμάτιο. Ήταν στο κρεβάτι της. Πριν ανοίξουμε την πόρτα, άκουσε ένα θόρυβο και άρχισε να λέει: ''Ποιος είναι;'' Θα υπέθεσε ότι ήταν η αδερφή της. Η φωνή της άλλαξε ότι δεν έπαιρνε απάντηση. Αισθάνθηκα την ανησυχία της. Ο ένας της επιτέθηκε. Ο άλλος έμεινε μαζί μου. Της επιτέθηκε προτάσσοντας το όπλο στο πρόσωπό της. Έκλαιγε, ούρλιαζε, έλεγε ''μην με σκοτώσεις, έδω μωρά, μην με σκοτώσεις, έχω μωρά. Είμαι μία μητέρα. Πάρε ό,τι θέλεις. Ήταν τρομοκρατημένη. Φορούσε ένα λευκό μπουρνούζι και τα μαλλιά της ήταν πιασμένα!».

Οι ληστές ήταν ντυμένοι αστυνομικοί

H περιγραφή του 37χρονου σεκιούριτι είναι συγκλονιστική. Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις άνδρες που φορούσαν στολές αστυνομικών του έκαξαν νόημα να τους ανοίξει την μπροστινή πόρτα. «Τα πρώτα δευτερόλεπτα σκέφτηκα ότι θέλουν να συλλάβουν κάποιον. Τους είπα ότι δουλεύω εδώ και τους ρώτησα αν συμβαίνει κάτι! Τότε με ρώτησαν πού είναι η κάμερα ασφαλείας. Τότε κατάλαβα ότι είναι ληστές».

Πώς τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει στο δωμάτιο της Kardashian; «Στην αρχή τους κοίταξα με θυμό. Τότε ο ένας από αυτούς μου είπε να κατεβάσω το κεφάλι μου κάτω και να μην τους κοιτάξω ποτέ ξανά. Με απείλησαν ότι θα με σκότωναν αν τους κοιτούσα ξανά. Είδα ότι δύο από αυτούς, κρατούσαν όπλα. ΄Ηταν πολύ βίαιοι, με έσπρωχναν και με έριξαν στο πάτωμα», είπε.  Στη συνέχεια, τον έσπρωξαν πίσω στο κλιμακοστάσιο και τους ζήτησαν να τους οδηγήσει στη «γυναίκα του ράπερ».

«Πού είναι η γυναίκα του ράπερ;»

Στη συνέχεια τα μέλη της συμμορίας τον ρωτούσαν επίμονα πού βρίσκεται η «γυναίκα του ράπερ», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο  Abdulrahman. Αν και προσπάθησε να «θολώσει τα νερά», δεν τα κατάφερε. «Μην λες ψέματα! Αλλιώς θα σε σκοτώσουμε'', μου είπαν», λέει ο 
Abdulrahman. Και πρόσθετει: «Όταν τελικά παραδέχτηκα ότι μένει στο ξενοδοχείο, είπα σε έναν από αυτούς, να μην την αγγίξουν. Να μην της κάνουν κακό. Τότε μου απάντησε: ''Ήρθαμε εδώ μόνο για τα χρήματα!''».

 

«'Έκανα τον διερμηνέα »

Ο Abdulrahman συνεχίζει την περιγραφή του για τη ληστεία στο ξενοδοχείο όπου εργαζόταν. Αφού του πέρασαν τις χειροπέδες, δύο από τους ληστές- ο τρίτος περίμενε στη ρεσεψιόν- τον οδήγησαν στο ανσασέρ για τους υποδείξει πού είναι το δωμάτιο της 35χρονης. Μπαίνοντας σε αυτό, με το εφεδρικό κλειδί, οι ληστές δεν περίμεναν ότι η Kim Kardashian δεν θα μιλούσε γαλλικά. «Εκείνη έκλαιγε και ούρλιαζε και αυτοί φώναζαν επειδή δεν τους καταλάβαινε!Το γεγονός αυτό τους εξόργιζε! Τότε μπήκα ανάμεσά τους και ''έπαιξα'' τον διερμηνέα της σκηνής», αποκαλύπτει ο σεκιούριτι. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ