Επικό βίντεο: Ζουμπουρλούδικη σεξοβόμβα κάνει ημίγυμνη ερωτική εξομολόγηση στον... Πούτιν

Φόρεσε τη γούνα της, περπάτησε μέχρι την Κόκκινη Πλατεία και αφού ρύθμισε την τηλεοπτική κάμερα ώστε να την καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια, γδύθηκε και άνοιξε την… καρδιά της στον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Αννα Αζέρλι από τη Νέα Ζηλανδία με καταγωγή από την Ιταλία, η οποία δεν άντεξε να κρατάει καλά φυλαγμένο το μυστικό του έρωτά της για τον  «τσάρο» της Ρωσίας, με αποτέλεσμα να του ζητήσει να την παντρευτεί.

Φορώντας μόνο τα εσώρουχά της που ασφυκτιούσαν κάτω από τις πληθωρικές καμπύλες της, η Αζέρλι τραγούδησε για την αγάπη της στο πρόσωπο του προέδρου της Ρωσίας και μιλώντας σε ρωσικό δίκτυο εξήγησε πως είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει πριν περίπου εννέα χρόνια κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Από εκείνη τη στιγμή υποστηρίζει πως ονειρεύεται να γίνει η πρώτη κυρία της χώρας, εξηγώντας τους λόγους που την ώθησαν να κάνει στριπτίζ δίπλα στην Κόκκινη Πλατεία.

«Αποφάσισα να τολμήσω αυτή την εμφάνιση για να τραβήξω την προσοχή του και να διαμαρτυρηθώ για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη», είπε η φιλόδοξη τραγουδίστρια.

Η Αζέρλι, όμως, περιέγραψε πώς βλέπει τον Πούτιν, λέγοντας πως «είναι δυνατός και ισχυρός, είναι έξυπνος και αθλητικός. Έχει πολλά προσόντα που διαθέτουν ελάχιστοι άνδρες. Το 2009 τον γνώρισαν και τραγούδησα μπροστά του σε μία συναυλία, έπειτα από την οποία με κάλεσε στη Ρωσία, εγώ όμως δεν ήρθα. Τώρα είμαι ελεύθερη και ονειρεύομαι να γίνω η σύζυγό τους. Να φροντίζετε τον πρόεδρό σας».

Μετά την ιδιαίτερη ερωτική εξομολόγηση, η οποία πράγματι δεν πέρασε απαρατήρητη από το Κρεμλίνο, ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πέσκοφ, απάντησε με μπόλικη διάθεση ειρωνείας: «Κάνει κρύο, μπορεί να κρυώσει. Εδώ δεν είναι το Σότσι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ