Απίστευτο βίντεο από Μαλαισία: Έριξαν ανυποψίαστα 10χρονα κορίτσια σε ένα λάκκο με δύο πύθωνες για να αποκτήσουν «πνεύμα συνεργασίας»

Αποτροπιασμό προκάλεσε η ενέργεια εκπαιδευτών μιας κατασκήνωσης στη Μαλαισία, που αποφάσισαν να ρίξουν μια ομάδα από μικρά κορίτσια σε ένα λάκκο με δύο τεράστιους πύθωνες.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, τα ανυποψίαστα κοριτσάκια, 10 έως 12 ετών, εμφανίζονται χαρούμενα αρχικά για το νέο παιχνίδι στην κατασκήνωση. Ωστόσο, όταν αντιλαμβάνονται πως βρίσκονται στον ίδιο λάκκο με τα τεράστια ερπετά, αρχίζουν απεγνωσμένα να φωνάζουν για βοήθεια. 

Οι εκπαιδευτές τους ενώ είδαν ότι τα κοριτσάκια τρομοκρατήθηκαν, δεν έκαναν καμία κίνηση για να τα σώσουν, αντίθετα τους έριχναν νερό και τους έσπρωχναν ξανά μέσα στις λάσπες. 

Σύμφωνα με τους εκπαιδευτές,  τα φίδια αποτελούν μέρος της δοκιμασίας, καθώς τα μικρά κορίτσια έπρεπε να εισαχθούν "στo ομαδικό πνεύμα της κατασκήνωσης και να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες τους"

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ιδρύθηκε το 2012 και αυτή ήταν η 32η τάξη. Περίπου 1.600 παιδιά έχουν περάσει από κάποια αντίστοιχη εκπαίδευση.

Οι τέσσερις εκπαιδευτές και οι έξι βοηθοί τους που κοιτούσαν έχουν αποβληθεί και το ίδιο το πρόγραμμα της κατασκήνωσης έχει σταματήσει. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ