Nέο!!! Νερά με άπειρες βιταμίνες: Τα reload defense με πορτοκάλι, λάϊμ, σαμπούκο & γεύσεις ωραία χρώματα

Ταξιδεύεις, εργάζεσαι, γυμνάζεσαι, ζεις δυναμικά και δεν σταματάς.

 Το σώμα σου έχει ανάγκη από βιταμίνες για να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς σου. Τόνωσε το πνεύμα σου και στήριξε το σώμα σου με τα καινούρια νερά βιταμινών TopShape.

Νερό βιταµινών Essential µε γεύση πορτοκαλιού
Η ποικιλία βιταµινών Essential βοηθάει σε ένα µεγάλο µέρος των συστηµάτων στον ανθρώπινο
οργανισµό να λειτουργούν κανονικά, συµπεριλαµβανοµένων του καρδιοαγγειακού συστήµατος, του πεπτικού συστήµατος, του ανοσοποιητικού συστήµατος, του µυϊκού συστήµατος και του νευρικού συστήµατος. Το νερό τονώνει το µεταβολισµό, επιβραδύνει την γήρανση, ενώ το σύµπλεγµα ωφέλιµων
συστατικών αποτελεί βάση για λαµπερά µαλλιά, αστραφτερό δέρµα και γερά νύχια. Οι βιταµίνες που περιέχει το «Essential» µε γεύση πορτοκαλιού είναι Β3, βιοτίνη, Β7, βιταµίνη C και βιταµίνη 12.

Νερό βιταµινών Defense µε γεύση λεμονιού και σαμπούκου
Ο συνδυασµός των βιταµινών «DEFENSE» εντοπίζει, καταστρέφει και καταπολεµά τους ιούς και τις αδυναµίες του οργανισµού
, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα και µειώνει το επίπεδο των ορµονών που σχετίζονται µε το άγχος. Εχει θετική επίδραση πάνω στο νευρικό σύστηµα, καθώς επίσης και πάνω στην σωστή πέψη και αφοµοίωση της τροφής. Οι βιταµίνες που περιέχει το «Defense» είναι φολικό οξύ, βιταµίνη C, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12 και ψευδάργυρο.

Νερό βιταµινών Everyday µε γεύση πράσινου µήλου
Το νερό βιταµινών Everyday προσφέρει συνδυασµό βιταµινών, που βοηθούν τον οργανισµό να συγκεντρώσει περισσότερες δυνάµεις
και τόνωση. Οι βιταµίνες, που περιέχονται στο νερό είναι φολικό οξύ, βιταµίνη Β3, βιοτίνη Β7, βιταµίνη C, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12, ψευδάργυρος, µαγνήσιο και βιταµίνη Β5.

Νερό βιταµινών Reload µε γεύση λεµονιού και λάιµ
Ο συνδυασµός των βιταµινών στο Reload εξασφαλίζει έναν εύκολο, τονωτικό και ωφέλιµο τρόπο
για την αναπλήρωση των δυνάµεων. Το νερό βιταµινών περιέχει φολικό οξύ, βιταµίνη Β3, βιταµίνη Ε, βιταµίνη Β12, ψευδάργυρο, µαγνήσιο και βιταµίνη Β5.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ